19 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.



 Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Mekanik, elektrik tesisat, cephe ve boya işlerinin son aşamaya geldiği projede geri sayım başladı. Kağıthane'de konumlanan ve satışı devam eden Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak planlandı. 


Son teknoloji kullanılarak inşa edilen proje, yeni nesil ofis konseptinde bir ilk olma özelliği taşıyor. 

Geniş sosyal olanakları, tasarımı ve imkanlarıyla dünya ofis anlayışının Türkiye'deki ilk ve tek örneği olan 'Premier Kampüs Ofis' projesine yönelik bilgi veren FerYapı Yönetim Kumlu Üyesi Ramadan Kumova, "Ofis konseptinin standartlannı yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Geniş sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan 'Premier Kampüs Ofis'te 120 metrekareden 25 bin metrekareye varan akıllı ve verimli üniteler bulunuyor. Premier Kampüs Ofis için planlanan teslim tarihi bu yılın aralık ayı" dedi. 


Ticaret Gazetesi


Geri Dön