25 / 04 / 2024

2014 Kocaeli yatırımları

2014 Kocaeli yatırımları

Kocaeli’ deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Kocaeli Sırrıpaşa Konağı ’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

2014 Kocaeli yatırımları Haberi

2014 Kocaeli yatırımları


Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü. Toplantıya Bakan Işık’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, daire başkanları ve il müdürleri katıldı.


BAKAN IŞIK NOT ALDI


Toplantıda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kentteki yatırımlar hakkında detaylı bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili bizzat not alan Bakan Işık, öncelikli yatırımların bir an önce bitirilerek kente kazandırılması talimatını verdi.



Kocaeli Büyükşehir...