20 / 04 / 2024

2014 Konut Konferansı

2014 Konut Konferansı

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 25 Kasım’da 5. kez gerçekleştirilen Konut Konferansı, Türkiye’de yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturdu.

Sırrı Güvenç: Kaliteli yapılar kaliteli yapı malzemeleri ile inşa edilebilir!

Türkiye’nin en büyük yerli gazbeton üreticisi AKG Gazbeton, Yapı - Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Konut Konferansı’nda ana sponsor olarak da yer aldı.

5 büyük kente ait veriler Konut Konferansı'nda açıklandı!

YEM tarafından düzenlenen, Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut”u, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı sorusuyla dün gerçekleştirildi.

Massimiliano Fuksas Konut Konferansı'na katılacak!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut” u, tüm boyutlarıyla ele alan Konut Konferansı bu yıl 5. kez gerçekleşecek. Massimiliano Fuksas Konut Konferansı'na katılacak.

Konut Konferansı 25 Kasım'da!

Konut Konferansı 25 Kasım'da gerçekleştirilecek. 25 Kasım’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek Konut Konferansı bu yıl, “ Önemli olan büyüklük mü? ” sorusuyla sektöre ayna tutmayı hedefliyor.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnşaat ve Konut Konferansı Türk inşaat sektörünü bir araya getirdi!

Mimar ve Mühendisler Grubu Denetleme Kurulu Başkanı Kadem Ekşi, mekansal tasarımın ve düzenlemelerin toplumu ayrıştırdığını belirterek, "İnsanı merkeze alan bir yapılaşma, imar ve şehirciliğin önünü açmalı" dedi...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Konut fiyatlarına zam gelecek!

Eventuum tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Organizasyona katılan inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri konut fiyatlarına zam geleceği mesajını verdi. 

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

2014 Konut Konferansı Haberi

2014 Konut Konferansı

Dünyaca ünlü konuşmacı ve uzmanların AKG Gazbeton ve Çuhadaroğlu ana sponsorluğunda, Canon sponsorluğunda ve GYODER, İNDER, Piemonte Agency ve ULI Türkiye işbirliğinde bir araya getirildiği konferansta, tasarım, finansman, geliştirme, planlama, ve mevzuat başta olmak üzere birçok konu gündeme taşındı.



Konut Konferansı, tüketici sorunlarına da kayıtsız kalmadı; 'Konut Tüketicisi Ne Kadar Bilinçli?' paneliyle Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve sağlıklı geliştirici-tüketici ilişkisi kurmanın yöntemleri değerlendirildi. YEM Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Banu Uçak'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ile Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük'ü buluşturan 'Konut Tüketicisi Ne Kadar Bilinçli?' panelinde, sektörün son zamanlardaki önemli tartışma başlıklarından 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve sağlıklı geliştirici-tüketici ilişkisi kurmanın yöntemleri masaya yatırıldı. Sağlıklı bir geliştirici-tüketici...