19 / 04 / 2024

2014 mobilya dekorasyonları

2014 mobilya dekorasyonları

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

Mobilya sektöründe ihracat 3 kattan fazla arttı!

Mobilya sektörü ihracatını son 10 yılda 3 kattan fazla artırarak yükselen değerini ortaya koydu. Sektör, 2014 yılında 2,9 milyar dolar ihracatla Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri Sektörü’ne damgasını vurdu.

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Katırcıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014'te açılıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya'nın ortak çalışması olan ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014 tarihinde açılıyor. 14 Aralık'a kadar devam edecek olan sergi Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak.

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özkan Özlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Adobey İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adobey İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Caştur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

2014 mobilya dekorasyonları Haberi

2014 mobilya dekorasyonları

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu.


İşte o öneriler:


•Mobilyaların bakımı iyi yapılmalı. Sadece nemli bezle silmeli ve iyi kurulanmalı. Böylece hem sağlıklı, hem de dayanıklı olacaklardır.


•Dekoratif aksesuarla evinizde yaz esintisine kavuşabilirsiniz.


•Açık renk klasik mobilya tercih edilmeli, aydınlatmada renkli ampuller kullanabilirsiniz.


•Açık renkli perdeleri tercih edilmeli.


•Halı yerine kilimi tercih edilmeli. Kalın halılar yerine bol renkli kilimlerle yerlerinizi daha aydınlık gösterebilirsiniz.


•Yaz çiçeklerini vazonuzda, saksılarda kullanarak mis kokularla evinizin havasını değiştirebilirsiniz.


•Duvarları yazı yansıtan cıvıl cıvıl açık renk tonlarıyla hem mobilyalarınız hem eviniz daha ferah bir görüntüye...