26 / 04 / 2024

2014 ofis modası

2014 ofis modası

Doğal taş ve mermer sektörünün öncü markalarından Tureks Stone, klasik ofis anlayışını değiştirmek isteyenlere geniş doğal taş serileri ile modern çözümler sunuyor.Ofislerdeki klasik döşemenin yerini doğal taş aldı.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

DreamWorks Türkiye'de ofis açtı!

Dünyanın en büyük TV ve sinema filmi stüdyolarından Steven Spielberg'ün ortağı olduğu DreamWorks, 2014 yılının aralık ayında girdiği Türkiye pazarında ofis açtı..

A sınıfı ofis arzının 5 milyon metrekareyi aşması bekleniyor!

Ofis pazarı Türkiye'de hızla büyüyor. Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman & Wakefiled, 2014 yılı Türkiye gayrimenkul pazarı raporuna göre A sınıfı ofis arzı yüzde 30 artarak 4,2 milyon metrekareye ulaştı.

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.

İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu fazlalaştı!

İNŞAATI devam eden projelere bakılırsa İstanbul, aktif ofis pazarı olmaya devam ediyor. 2014 yılında İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu 4 milyon metrekareye yaklaştı.

İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu 4 milyon metrekareye yaklaştı!

İNŞAATI devam eden projelere bakılırsa İstanbul, aktif ofis pazarı olmaya devam ediyor. 2014 yılında İstanbul'daki A sınıfı ofis stoğu 4 milyon metrekareye yaklaştı.

İşte Türkiye'nin 2014 yılı gayrimenkul karnesi!

Türkiye gayrimenkul sektöründe 2014 yılında yüzde 30 artan A sınıfı ofis arzı, Avrupa pazarları arasında en yüksek artışı kaydederken; AVM pazarındaki yeni arzlar ise yavaşladı.

İstanbul Ofis Pazarı 2014 Dördüncü Çeyrek raporu yayınlandı!

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 Dördüncü Çeyrek raporu yayınlandı.

Mall Of İstanbul Ofis değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Ofis 2014 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

Gayrimenkulde ofis ve dükkanı olan kazandı!

2014 yılında gayrimenkul yatırımlarında en çok kazandıranların başında ticari üniteler geldi. özellikle İstanbul 'daki ofis ve dükkan sahipleri 2014'te yüzde 42'ye varan kâr elde etti.

Nef Kağıthane fiyatları 2014!

Nef Kağıthane 03 projesinde teslimler Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 335 adet konut, 143 adet ofis ve 12 adet dükkan yer alıyor. İşte Nef Kağıthane fiyatları 2014 detayları...

En iyi ofis Bulvar 216 seçildi!

Özak GYO tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan "Sign of the City Awards 2014" yarışmasında 'En İyi Ofis' ödülünün sahibi oldu.

2014 ofis modası Haberi

2014 ofis modası

Günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofisleri dekore etmek ve sıkıcı ortamdan kurtarmak artık daha kolay. Tureks Stone, klasik ofis anlayışını değiştirmek isteyenlere geniş doğal taş serileri ile modern çözümler sunuyor.


Doğal taş ve mermer sektörünün öncü markalarından Tureks Stone, özel efektlere sahip dokulu doğal taş serileri ile ofislerinize yepyeni bir stil kazandırıyor. Uygulandığı alanda güneş ışığını her noktaya yansıtarak ferah bir çalışma ortamı sunan seriler, birçok renk ve desenden oluşuyor.

Islak ve kuru zeminlerde, yatay ve dikey olarak kullanılabilen karolar, her ihtiyacı karşılamak üzere 30,5x30,5-45,7x45,7-61x61 gibi standart ebatlar dışında mevcut zemine uygun ölçülere göre kesilmiş mekana özel ebatlarda da kullanılabiliyor....