26 / 04 / 2024

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.



İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.  Şu anda yüzde 93 seviyesinde bir doluluğa sahip Windowist Tower, Türkiye'de yayılıp yurtdışına açılmayı hedefliyor. Ofis kullanım süresi 3 aydan 12 aya kadar farklılık gösteren Windows Tower'da ofisler tam donanımlı olduklarından fiyatlar otellerdeki gibi kişi başı hesaplanıyor. Fiyatlar, kullanılan ofislerin büyüklüğü, bulunduğu kat ve baktığı yön gibi bir çok konuya göre farklılık gösteriyor. Bir kişilik kullanımdan, 7 kişilik kullanıma kadar far İdi kapasitesi olan ofislerin kirası ortalama olarak kişi başı aylık 900 dolar. Bu fıyatlandırmaya elektrik, su, ısınma, soğutma, temizlik, güvenlik, bakım gibi tüm yan giderler dahil. Diğer hazır ofislerden farklı olarak Windowist Tower'da 24 saat oda servisi gibi hizmetlerde bulunuyor. 



Sektör, gelişmekte olan ülkelerde yüzde 21 büyüdü 

"Sadece bilgisayarınızı alarak Windowist Tower'daki ofisinize yerleşmek mümkün" diyen Windowist Tower Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ali Özlük, Windowist Tower'da her türlü ihtiyacın aynı çatı altında profesyonel ekipler tarafından sağlandığını belirtti. 




Müşterilerinin büyük oranda yabancı firmalar olduğunu belirten Özlük, bu firmaların neden Türkiye'de hazır ofis tercih ettiklerini ise şöyle anlatıyor: "Birincisi Türkiye'ye yeni giriş yapan firmalar, ofise uzun vadeli yatırım yapmadan önce piyasanın durumunu ve piyasanın tepkisini ölçmek için risk almadan hazır ofis sistemini tercih ediyor. İkinci kesim ise daha çok irtibat ofisi seviyesinde olan firmalar. Bu tip firmalar da ciddi ofis dekorasyonu ve alt yapı yatırımı yapmak istemiyor." Dünya çapında pazarların yüzde 12'sini kapsayan hazır ofis sektörünün dünyada hızla yayüan trendlerden biri olduğunu kaydeden Özlük, gelişmekte olan ülkelerde ise sektörün yüzde 21 büyüdüğünü ve 124 yeni merkez açıldığını dile getirdi. Dünyada 59 ülkede 110 şehirde 714 merkez yer aldığını ifade eden Özlük, "Beş yü ise bu rakamın ani bir artışla ikiye katlanacağı tahmin ediliyor" dedi. 



Özlük, Doğu ve Orta Avrupa'nın en büyük potansiyele sahip pazarlarından biri olan İstanbul'da hazır ofisteki büyümenin hız kesmeden devam ettiğini söyledi. 


Dünya


Geri Dön