26 / 04 / 2024

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.



Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan tüm ortak ofislerinde çalışabilme fırsatı sunan “ortak çalışma alanları” ile geniş bir seçme özgürlüğü sağlanıyor, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile yaşamı kolaylaştırıyor.

Hazır ofis kiralayıp yüzde 40 kazanç

Regus’u tercih eden şirketlerin yüzde 70’inin KOBİ’lerden oluştuğuna ve e-satış, ticaret, yazılım ağırlıklı şirketlerden yoğun talep gördüklerini söyleyen Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, “İstanbul’un iş merkezlerinde 50 kişilik geleneksel bir ofis kiralamanın masrafı tüm giderler dahil yıllık olarak ortalama 95.000 TL civarında seyrediyor, Regus’ta ise bu rakam ortalama 50.000 TL’ye kadar düşüyor, ofislerimizi sadece TL ile kiralıyoruz, sunduğumuz fiyat avantajı ile şirketlere yüzde 40’a varan ekonomik bir çözüm sunmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Hazır ofis kullanımı arttı

Hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Murat Özgönül, “Esnek çalışmanın yaygınlaşması, 2030'a dek insanlara ev ve iş arasındaki yolculuklarda harcadıkları 3,53 milyar saatlik süreyi geri kazandırarak bireyler için de fayda sağlayacak” diye konuştu.

Yabancı müşterilerden ofis talebi

Yabancı müşterilerin ofis taleplerinin arttığını kaydeden Özgönül, “Regus Türkiye olarak yılda yaklaşık 800’ü sanal ofis, 1.200’ü ofis müşterisi olmak üzere toplam 2.000 müşteriye hizmet veriyoruz. Almanya, Amerika, İran, Çin ve İngiltere’den talepler almaktayız. Talepler, İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Bursa gibi illerde yoğunlaşmakta”  açıklamasında bulundu.

Türkiye’de hazır ofis hizmeti veren 40’dan fazla firma olduğunu açıklayan Özgönül, şu ifadeleri kullandı: “En önemli özelliğimiz esnek ve hızlı çözümler sunmak. Tüm teknik altyapı ve inşaat desteğini sağlıyoruz ayrıca ilk yatırım maliyeti de sıfıra inmiş oluyor. Regus müşterileri, geleneksel kiralama yöntemlerinden daha düşük bir toplam maliyete premium veya A plus ofis alanından faydalanıyor, çalışma alanını gerektiği şekilde genişletip azaltabiliyor.”


Geri Dön