18 / 04 / 2024

2014 Ümraniye kurban kesim yerleri

2014 Ümraniye kurban kesim yerleri

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla çeşitli tedbirler alan Ümraniye Belediyesi, belirlenen kurban satış ve de kesim alanlarında gerekli önlemleri aldı.

Ümraniye'de 3 mahallenin imar planı askıya çıktı!

Ümraniye İlçesi, 17 Ocak 2014 Onanlı Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri 18.Madde Uygulama Sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı.

Ümraniye su kesintisi 17 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Ümraniye elektrik kesintisi 12 Aralık 2014 son durum ne?

12 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye su kesintisi 5 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin Atakent mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Hanne Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hanne Yapı Anonim Şirketi, Kurban Koç Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi, Buyaka'd kuruldu.

Ümraniye su kesintisi 4 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı branşman bağlantısı nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye elektrik kesintisi 4 Aralık 2014!

4 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye elektrik kesintisi 30 Kasım 2014!

30 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye su kesintisi 29 Kasım 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin Site mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye su kesintisi 29 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin Aşağı Dudullu ve Necip Fazıl mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye elektrik kesintisi 29 Kasım 2014 son durum!

29 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

27 Kasım 2014 Ümraniye su kesintisi süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye su kesintisi 27 Kasım 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesi Esenevler ve İstiklal mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

2014 Ümraniye kurban kesim yerleri Haberi

2014 Ümraniye kurban kesim yerleri

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla tüm tedbirleri aldı. Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-7 Ekim tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramında, Ümraniyelilerin hijyenik bir ortamda Kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gerekli önlemleri aldı.


TRAFİK VE KESİM YERLERİ İÇİN EK TEDBİRLER ALINDI


Kurban satış yerlerinde vatandaşların ve satış yapan kişilerin sosyal ihtiyaçlarını dikkate alan Ümraniye Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerinde, güvenliğin üst düzeyde sağlanması amacıyla Zabıta ekiplerini görevlendirdi. Ümraniye Zabıta ekipleri, özellikle arefe ve Bayram günlerinde çeşitli cadde ve sokaklarda trafik akışını sağlamak için de hazırlıklarını tamamladı.

Belirlenen kurban satış ve kesim noktalarında yer alan Sosyal Tesisler ise içerlerinde yer alan Mescit, Yemek Salonu, Kafeterya, Banyolar ve Tuvaletler ile vatandaşlara hizmet verecek....