26 / 04 / 2024

2014 Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir

2014 Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir

İnşaat sektörünün en büyük fuarlarından olan Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Kültürpark 1 nolu holde kapılarını açtı. Yapı Fuar 9 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor...

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İzmir Yapı Fuarı'nda!

Türk yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Turkeybuild İzmir Yapı Fuarı 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi fuara 50 üyesiyle katıldı...

Hafele Türkiye mutluluk temaları ile Yapı Fuarı'ndaydı!

6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Yapı Fuarı, yapı sektörüne yön veren öncü firmaları tek bir platformda buluşturdu. Hafele, sektöre yön veren inovatif yaklaşımları ve mutluluk temaları ile 8. salon 902 numaralı stantta yer aldı.

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

37. Yapı Fuarı'nda Altın Mıknatıs Ödülleri sahiplerini buldu!

6 Mayıs 2014 günü kapılarını ziyaretçilerine açan 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da Güney Kore – Türkiye İnşaat Forumu gerçekleştirildi, Altın Mıknatıs Ödülleri sahiplerini buldu.

Trakya Cam Yapı Fuarı'nda!

Düzcam sektörünün lideri konumundaki Trakya Cam, 6 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’ nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yapı Fuarı’ nda yeni cam ürünlerini tanıtıyor.

Eryap'tan Yapı Fuarı'nda küresel ısınmaya karşı destek çağrısı!

Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekiyor.

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

Kaleseramik ödüllü ürünleriyle Yapı Fuarı'nda!

Kaleseramik, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alıyor...

Hafele Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan ürünleriyle uzun yıllardır Yapı Fuarı’na katılan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarladığı konsept ve mekanlar üzerinde sergileyecek.

Baumit 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Baumit, 2014’de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Baumit, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor.

Kordsa Global yeni ürünü Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıtacak!

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Eryap Yapı Fuarı Turkeybuild'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

2014 Yapı Fuarı 6 Mayıs'ta açılıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL 6 Mayıs 2014, Salı, Saat 11.00’de Tüyap – Büyükçekmece’de açılıyor...

2014 Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir Haberi

2014 Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir

İnşaat sektörünün en büyük fuarlarından olan Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Kültürpark 1 nolu holde kapılarını açtı. Fuarla ilgili bilgi veren YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer fuarın bu yıl yüzde 30 büyüyerek 20 bin metrekareye yaklaştığını vurguladı. Yine bu yıl 350'yi aşkın katılımcı firmanın stant kurduğunu kaydeden Başer, "Fuarda binlerce ürün çeşidi ile 20 yıldır Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı'nı başarıyla sürdürmekten dolayı gururluyuz" dedi. 

Fuar, 9 Kasım'da kapanacak. 


Habertürk...