29 / 03 / 2024

2015 İstanbul Shopping Fest avmler

2015 İstanbul Shopping Fest avmler

6 Haziran'da başlayacak İstanbul Shopping Fest'in cirosunun bu yıl ikiye katlanarak 20 milyarı bulması bekleniyor. Festival 6-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek..

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

Markalı konutların yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük!

EVA'nın "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", yenilenen konutlarda metrekarelerin küçüldüğünü gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre markalı konut projelerinin yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük dairelerden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konutta hangi bölgeler şampiyon?

EVA Gayrimenkul'un gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", markalı konutta son üç yılda değeri en fazla artan üç bölgenin Kemerburgaz, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü-Gürpınar olduğunu ortaya koyuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri geçen yıl yüzde 23 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin %23 artış kaydettiğini ortaya koyuyor. Markalı konut sayısındaki artış ise %16 olarak belirleniyor.

Ege Yapı, İstanbul Shopping Fest ödülü 1+1 daireyi teslim etti!

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından Ege Yapı, 6 -28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ana sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında büyük ödüllerden 1+1 daireyi kazanan talihliye tapusunu teslim etti.

İstanbul Shopping Fest kazandırdı!

İstanbul Shopping Fest süresince banka veya kredi kartı ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişle EgeYapı'dan 1 +1 daire ve Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer kazanan talihliler hediyelerine kavuştu.

EMLAK 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün, yenilikler içeren projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile sergilediği EMLAK 2015 İstanbul'un marka değerine de katkı sağlıyor.

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği semineri başladı!

4 Ekim'e kadar sürecek "RAL CRC 2015 İstanbul" ilk defa Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Fuarda "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ele alınacak.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

2015 İstanbul Shopping Fest avmler Haberi

2015 İstanbul Shopping Fest avmler

6-28 Haziran tarihleri arasında 5'incisi düzenlenecek alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest'in (İSF) bu yıl ciro rekoru kırması bekleniyor. Sektörü bayram ettirecek festivalle ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Geçen yıl, 23 günde 10 milyar lirayı aşan bir ciroya ulaştık. Bu yıl niçin 20 milyar lirayı yakalayamasın? Yakalayabiliriz" dedi. Bu yıl Shopping Fest'in Ramazan'a denk gelmesi nedeniyle, inanç turizminden dolayı daha çok etkili olacağına işaret eden Topbaş, "İslam aleminden bazı insanların Ramazan'ı İstanbul'da geçirmeyi tercih ettiklerini gördük" diye konuştu. 


YABANCI SPONSOR 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ise bu yıl uluslararası markalardan Coca Cola ve Mercedes'in de festivale sponsor olduğunu belirterek, "Yabancı markalar da artık Shopping Fest'in etkisine ve gücüne inanıyor. Sponsorluklar bunun en güzel göstergesi" dedi. Bu yıl festival...