25 / 04 / 2024

2015 Marka Konferansı

2015 Marka Konferansı

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Yeni şehircilik kavramı Büyükyalı'da hayat buluyor!

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yeni şehircilik kavramının tüm bileşenlerinin Büyükyalı'da hayat bulduğunu söylüyor...

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

YEM Konut Konferansı gerçekleşti!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

YEM Konut Konferansı 24 Kasım'da!

Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) 2010’dan bu yana her yıl düzenlediği Konut Konferansı’ 24 Kasım 2015 Salı 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Konut Konferansı 24 Kasım'da gerçekleşecek!

"Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle 24 Kasım 2015 tarihinde bu yıl altıncı kez düzenlenen Konut Konferansı'nda, sektör farklı perspektiflerden değerlendiriliyor.

EMLAK 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün, yenilikler içeren projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile sergilediği EMLAK 2015 İstanbul'un marka değerine de katkı sağlıyor.

Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

2015 Marka Konferansı Haberi

2015 Marka Konferansı

Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘Marka 2014 Konferansı’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor. Koolhaas, ayrıca Kalebodur’un düzenlediği özel bir toplantıda daha konuşacak. 


Alanında uzman birçok ünlü ismin konuşmacı olarak katılacağı ‘Marka 2014 Konferansı’na; Times Dergisi’nin belirlediği dünyadaki en etkili 100 kişiden biri seçilen, kuşağının en itibarlı isimlerinden biri olan mimar Rem Koolhaas da katılıyor. 18-19 Aralık 2014 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenecek konferansın ilk gününde, çağın en büyük kentsel düşünürü olarak gösterilen, 2014 Venedik Mimarlık Bienali küratörü Rem Koolhaas, ‘Kentlerin Geleceği”  konulu bir konuşma yapacak. 


‘Marka Konferansı’nın ardından Rem Koolhaas, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kalebodur’un düzenlediği Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor dizisinde Prof. Dr. Abdi Güzer’in sorularını yanıtlayarak,...