29 / 03 / 2024

2018 adana ulaşım yatırımları

2018 adana ulaşım yatırımları

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

2018'de ulaşım projeleri ile uçacağız!

2017 yılında yurt içi ve yurt dışında yoğun mesai harcayan Başbakan Yıldırım bir çok projenin temelini atarken, bu yıl da dev projelerin açılışına imza atacak. İşte 2018'de açılacak mega ulaşım yatırımları...

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım!

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir'e 10 dakikalık mesafede bulunuyor. İkinci etap teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılacağı proje 304 adet daireden meydana geliyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

2018 adana ulaşım yatırımları Haberi

2018 adana ulaşım yatırımları

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018 yılı bütçesi kapsamında Adana'da yapılacak yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Türkmen önergesinde "Adana ili teşvik uygulamasında ikinci bölge kapsamında olmanın dezavantajı yaşamaktadır. Bu durum yatırımların çevre il ve bölgelere kaymasına neden olurken Adana yatırım olanaklarından mahrum kalmıştır. Ancak, gerek coğrafi konumu gerekse demografik yapısı nedeniyle Adana il ve ilçeleri için devlet yatırımları büyük önem arz etmektedir." dedi.

Türkmen, "2018 yılı bütçesinden hayata geçirilmek üzere Adana için planlanan yatırımlarınız var mıdır? Nelerdir?" diye...