28 / 03 / 2024

2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı ne zaman

2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı ne zaman

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal projesi Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı ne zaman Haberi

2019 Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı ne zaman

11'incisi Irak'ın Erbil şehrinde düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye başta olmak üzere 14 ülkeden 150 firmanın katılım gösterdiği fuarda Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, IKBY İmar ve İskan Bakanı Derbaz Resul, Erbil Valisi Nevzad Hadi, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ile çok sayıda yerli ve yabancı şirket temsilcileri yer aldı.

Pyramids Fuarcılık'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen fuarda 40'tan fazla Tük inşaat firması stant açtı.

- Türk şirketler Irak'ın yeniden imarına katkı sağlayacak 
Fuardaki Türk firmaların stantlarını gezen Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay,  Türk inşaat sektörünün...