27 / 04 / 2024

2020 konut kredi faizleri

2020 konut kredi faizleri

Kamu, özel ve katılım bankaları tarafından konut kredisi faiz oranlarında güncelleme gerçekleştirildi. Peki bankalarda konut kredisi faiz oranları ne durumda?

0.79 faizli sıfır konut kredisi şartları neler?

Kamu bankaları sıfır konut satışlarını desteklemek ve tüketiciye daha uygun koşullarda kredi sunmak için ilk defa satılacak daireler için konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirdi. Peki yüzde 0.79 faizli konut kredisi şartları neler?

Faiz indirimi sonrasında konut kredisi oranları ne oldu?

Merkez Bankası dün Ocak ayı Para Politikası Kurulu toplantısında 75 baz puan indirim uygulayarak haftalık repo faizlerini yüzde 11.25’e indirdi. İndirim sonrası konut kredisi oranları ne kadar oldu?

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

Özel ve kamu bankalarının ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sunuyor? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 18 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

2020 Eylül'de 35 bin 576 ipotekli konut satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan Ağustos 2020 konut satışı istatistiklerine göre; Türkiye genelinde 136 bin 744 konut satıldı. İpotekli konut satışları ise 35 bin 576 oldu. 

2020 konut kredisi yapılandırma yapan bankalar!

Ev almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ''En ucuz kredi imkânı sağlayan bankanın hangisi?'' geliyor. İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar ve faiz oranları...

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

2020 konut kredisinde zirve yılı olacak!

Kamu bankaları tarafından uygulanan faiz indirim kampanyaları, konut sektörüne tarihi rekor kırdırdı. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “2020, mortgage kullandırımları açısından, tarihte en fazla büyünen yıl olacak” diyor.

Konut kredi faizleri 13.31 seviyesine yükseldi!

Konut kredi faizi, 28 Ağustos haftasında 13.31 seviyesine gelerek yükselişini sürdürdü. Sektör temsilcileri düşük faiz dönemindeki canlanmanın bu faiz yükselişleri nedeniyle frenleneceğini belirtiyorlar.

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredi faizlerindeki indirim rekoru da beraberinde getirdi!

Konut sektöründe kamu bankalarının düşük maliyetli destekleri etkisini göstermeyi sürdürürken, ülke genelinde yaklaşık 1,5 ayda kullanılan konut kredi tutarında da rekor kırıldı.

2020 konut kredi faizleri Haberi

2020 konut kredi faizleri

2020 yılı  ile beraber oldukça fazla sayıda kamu, özel ve katılım bankaları tarafından konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yapıldı. Bankalar yeni kampanyaları vatandaşların kullanımına sunuyor.

Takvim’de yer alan habere göre; kamu bankası olarak bankacılık sektöründe faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank faiz indirimi kampanyalarıyla vatandaşların dikkatini çekiyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank sıfır konutlar için verilen konut kredilerinde faiz oranlarını 0,79 olarak açıkladı.

Bankaların kredi faiz oranlarında yaptıkları indirimler devam ediyor. Bu bağlamda kredi faiz oranını en son düşüren banka Akbank oldu.

Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e indirdi. 0.75, 0.78, 0.79 ve 0.89 faiz oranları ile bankalar vatandaşlara konut kredisi vermeyi sürdürüyor. Bazı faiz oranları 0,75'e düştü. Türkiye Finans Katılım Bankası...