27 / 04 / 2024

2020 ulaşım hatları

2020 ulaşım hatları

Ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro hattını 2022 yılında işletmeye açmayı planlıyoruz'' dedi.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın mesafede yükseliyor.

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın yerde yükseliyor. Projedeki daireler 2017 yılında teslim edilecek.

2020 ulaşım hatları Haberi

2020 ulaşım hatları

İstanbul’da trafiği ve ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan geldi. Hürriyet Gazetesi'nden Eray Görgülü'nün haberine göre; Turhan, Çatalca çevre yolunun da tamamının bu hafta sonu hizmete açılacağını ifade etti. Turhan, 3 katlı büyük İstanbul Tüneli ile ilgili de “Projelendirme faaliyeti bitti. Metro ve karayolu protokol taslağı hazırlandı. YİD modeli ile ihaleye çıkacağız” dedi.

İstanbul Havalimanına erişimi kolaylaştıracak metro güzergahından Gayrettepe hattının 2020’de işletmeye açılacağını müjdeleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Çatalca çevre yolunun da tamamının bu hafta sonu hizmete gireceğini ifade etti. Turhan, 3 katlı büyük İstanbul Tüneli ile ilgili de, “Projelendirme faaliyeti bitti. Metro ve karayolu protokol taslağı hazırlandı. YİD modeli ile ihaleye çıkacağız” diye konuştu. 

METRO 2020 YILINDA

İstanbul Havalimanı, ilk etabının nisan...