23 / 04 / 2024

2021 Haziran ayı kira artış oranları sorgulama

2021 Haziran ayı kira artış oranları sorgulama

2021 Haziran ayı kira artış oranları belli oldu. İşte ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği 2021 Haziran ayı kira artış oranları...

Haziran ayı TÜFE-TEFE oranı ve kira artış oranı yüzde kaç oldu 2023?

Mayıs ayı enflasyon rakamları bugün belli oldu. Milyonlarca ev sahibi ve kiracı kira artış oranını sorguluyor. Peki, Haziran ayı TÜFE-TEFE oranı ve kira artış oranı yüzde kaç oldu 2023? İşte detaylar...

Haziran ayı temettü açıklandı! Hangi şirketler halka arz ediyor?

Haziran ayı temattüdü için peş peşe açıklamalar geldi. Halka arz takvimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Hangi şirketlerde arz olacak. 

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan BMW, haziran ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyurdu. Yenilenen fiyatlara bakıldığında İX’e tam 85.700 TL zam yapıldığı görüldü.

Fiat’tan Haziran ayına özel sürpriz indirim!

Fiat, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok kişi tarafından tercih edilen otomobil markasıdır. Fiat Haziran ayına özel indirim. İşte detaylar!

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Toyota fiyatları Haziran ayında zirve yaptı: En ucuzu 812 bin lira! İşte Toyota 2023 güncel fiyat listesi

Toyota'da fiyatlar zirve yaptı. Haziran ayının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatları görülmemiş rakamlara ulaştı. Peki Toyota'da son durum ne?  İşte Toyota 2023 güncel fiyat listesi...

Haziran ayı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak? Ödemeler ne kadar olacak? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından soruluyor. Bu ödemeden yararlanan kişiler hazirana girdiğimiz şu günlerde bu soruların yanıtını arıyor.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müjdelere doymak bilmiyor. Bakanlıktan haziran ayı müjdesi de geldi. Bakanlık tarafından yoksulluk sınırındaki ailelere yönelik 1 yıl boyunca destek ödemesi yapılacak.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, sosyal destek ödemeleri ne zaman bitecek? İşte detaylar... Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

Altına fısıldayan adam İslam Memiş'ten uyarı: Haziran ayında altın ve dolar etkilenebilir!

İslam Memiş, Haziran ayı için "gram altın" konusunda uyarıda bulundu ve dolar karşısındaki tüm varlıkların etkilenebileceğini söyledi.

Aile Bakanlığı ödemelerinde haziran ayı üzücü gelişmesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemelerde üzücü bir gelişme yaşanıyor. Haziran ayıyla ilgili olan bu üzücü gelişme hakkındaki detaylar haberimizde...

Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyatına ilişkin yorumlarını yakından izliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının Haziran ayında geleceğine dair rakamlar açıkladı.

2021 Haziran ayı kira artış oranları sorgulama Haberi

2021 Haziran ayı kira artış oranları sorgulama

Yeni aya girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar kiralarının ne kadar artacağını merak ediyor. Ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları bugün saat 10:00'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı, böylece 2021 Haziran ayı kira artış oranları da belli oldu.

Kira sözleşmeleri Haziran 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılara yıllık şekilde belli oranlarda bazı zamlar yapılıyor. Kiracılara yılda 1 defa yapılacak olan bu zamlar da Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor. 

2018 yılında enflasyon oranlarında görüşen yükselişlerin kira tutarlarına olumsuz olarak yansıması nedeniyle kira artışı hesaplamalarında bazı değişiklikler yapılmıştı.

2018'in Eylül ayında müjdelenen Yeni Ekonomi Paketi'ne göre yapılacak kira zammı artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi...