18 / 04 / 2024

2021 özelleştirilecek taşınmazlar

2021 özelleştirilecek taşınmazlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15 ilde yer alan 31 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

Bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki bazı taşınmazların, bu illerde gerçekleştirilecek yatırımlarımlarından dolayı acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu! Bu illerdeki taşınmazlar için harekete geçildi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 7 ilde bulunan bazı taşınmazların özelleştirileceğini açıkladı. 

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'nin Mükerrer sayısında yayımlandı.

5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı 5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı...

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

ÖİB, 6 şehirdeki bazı taşınmazların ihalelerini gerçekleştirdi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) adına kayıtlı Erzincan, Sivas, Kahramanmaraş, Muş, Yozgat ve Nevşehir illerinde yer alan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

15 ilde bulunan 31 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15 ilde yer alan 31 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

ÖİB'den 11 ildeki taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme kapsam ve programındaki bazı taşınmazların satışları bugünkü 31359 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

2021 özelleştirilecek taşınmazlar Haberi

2021 özelleştirilecek taşınmazlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme süreçleriyle ilgili yatırımcılara yönelik ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Denizli, Yalova, Afyonkarahisar, Tokat, Samsun, Ankara, Muğla, Erzincan, Gümüşhane, Erzurum, Kahramanmaraş, Muş, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta bulunan 31 taşınmazla ilgili ihaleler birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak.

Yapılacak ihalelere katılacak teklif sahiplerinin, her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alması, teklif ile şartnamede istenilen belgeleri ÖİB'nin Ankara'daki adresine son teklif verme tarihi saat 18.00'e kadar elden teslim etmesi gerekli.

Denizli ve Yalova'daki taşınmazlar için 2 Mart 2021, Afyonkarahisar, Tokat ve Samsun'daki taşınmazlar için 3 Mart 2021, Ankara Gölbaşı'ndaki taşınmazlar...