25 / 04 / 2024

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent  Ankara  ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışına onay verdi.

Bugünkü 31578 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı başkent Ankara Gölbaşı, Kızılcaşar-İmar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulün 2 milyon 100 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Yılteks Tekstil Konfeksiyon Madencilik İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye satışına onay verildi.

Aynı bölgede bulunan bir başka taşınmazın 1 milyon 400 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnşaat Enerji Nakliye Mühendislik Madencilik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışı için onay verildi.

ÖİB den Ankara ve Balıkesir deki bazı taşınmazların satışına onay!

Yine bu bölgede yer alan bir başka gayrimenkulün de 2 milyon 850 bin Türk Lirası bedelle yine Altınova Tuğra İnşaat Enerji Nakliye Mühendislik Madencilik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışına onay verildi.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı başkent Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün 867 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi sunan Muharrem Topuz'a satışına onay verildi.

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Balıkesir ilinin Gönen ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün 5 milyon 5 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Erkan Sarı'ya satışı için onay verildi.

Detaylar için tıklayın

ÖİB 10 ildeki 20 arsayı satışa çıkardı!


Geri Dön