07 / 05 / 2024

2022 ulaşım yatırımları

2022 ulaşım yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2022'nin yeni hamle yılları olacağını vurgulayarak, önceliklerinin Kanal İstanbul olacağını söyledi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

2022'de gayrimenkul yatırımları hızlanacak!

Pandemi nedeniyle iki seneyi durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 2022'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Sektör temsilcileri bu yıl içerisinde yeni projelerin hayata geçeceğini söylüyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

2022 ulaşım yatırımları Haberi

2022 ulaşım yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2022'nin yeni hamle yılları olacağını dile getirerek, "2022'de yoğun bir şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

Para'da yer alan habere göre, Bakan Adil Karaismailoğlu, önceliklerinin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul olacağını söyledi.

 “2022 yeni hamle yılımız olacaktır” şeklinde konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen ve 2022'de hizmete açılacak olan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattıyla birlikte demiryolu motor, ray ve setlere ağırlık vereceklerini dile getirerek şunları söyledi: “Başta İstanbul olmak üzere, Ankara'da, Kocaeli'de, Kayseri'de, Bursa'da Gaziantep'te raylı sistem çalışmalarını sürdüreceğiz. Denizcilikte, seyir emniyetini daha da artıracak bilişim destekli seyir güvenliği sistemlerini yaygınlaştıracağız. Tüm ulaşım ve iletişim yatırımlarında çevre duyarlılığımız hat safhada sürecek” 

"YATIRIM HAMLELERİ MEYVELERİNİ VERDİ"

Para Dergisi'ne Bakanlığının öncelikli gündem maddelerini anlatan Ulaştırma ve Altyapı...