16 / 04 / 2024

22 nisan bim kataloğunda neler var

22 nisan bim kataloğunda neler var

BİM 22 Nisan 2022 aktüel kataloğunun fiyat listesi belli oldu. Peki BİM 22 Nisan aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirime girdi? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? 22 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 22 Nisan 2023 deprem listesi!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 22 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin ne kadar? soruları günlük olarak sorulmaktadır. İşte 22 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

22 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.236,89 liradan satılıyor. 22 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 22 Nisan altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 22 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 22 Nisan Cumartesi günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününde 19,40 TL’den işlem görüyor. İşte 22 Nisan Cumartesi kuru…

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları resmen çakıldı. 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarında yer yerinden oynadı! Hurdaya büyük zam geldi! 22 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile bakır hurda fiyatlarında resmen yer yerinden oynadı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Canlı bilezik fiyatları: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Nisan Cumartesi bilezik fiyatları

22 Nisan Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken bilezik fiyatları da geriledi. Peki 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Nisan Cumartesi bilezik fiyatları.

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Akaryakıtta bayram müjdesi! Benzin, motorin, LPG hangi ilde kaç TL? BP, Opet, PO 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Brent petroldeki dalgalanmaların ardından, benzin ve motorinde de indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell, BP 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

BİM yeni kataloğu yayınlandı mı? Elektrikli süpürgeniz 22 Temmuz BİM kataloğunda!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta sorgulanıyor. Elektrikli süpürgeniz BİM 22 Temmuz Cuma kataloğunda! İşte detaylar!

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri Nisan'da 3 milyardan fazla azaldı

Merkez Bankası toplam rezervleri 22 Nisan ile biten haftada 3 milyar 381 milyon dolar azaldı.

Bosch XXL buzdolaplarında Nisan fırsatı için son günler. İşte Bosch XXL buzdolabı fiyatları.

Her evin ihtiyacı XXL buzdolaplarında Nisan fırsatları bitmek üzere. Bosch XXL buzdolapları şık tasarımı ve gelişmiş teknolojileri ile ön plana çıkıyor. Peki büyük boy buzdolaplarının fiyatları ne kadar. İşte 22 Nisan 2022 Bosch XXL buzdolabı fiyatları.

22 nisan bim kataloğunda neler var Haberi

22 nisan bim kataloğunda neler var

BİM Market 22 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesini yayımladı. BİM tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğunda oyuncu kulaklığından yazıcıya, cep telefonundan fırına, manyetik bisikletten çocuk oyuncaklarına kadar pek çok ürün indirimli fiyatlarıyla 22 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda.

Peki Bim'e 22 Nisan'da hangi teknolojik ürünler gelecek? Teknolojik ürünler kaç lira? İşte 17 nisan ürün ve fiyat listesi...

  22 Nisan'da BİM'e gelecek teknolojik ürünler

BİM 22 Nisan aktüel ürünler kataloğunda Smartlife Akıllı Saat, Polosmart HAPPY SOUND Kulaküstü Kulaklık, Steelseries Oyuncu Kulaklık, Türkçe Mekanik Klavye, HP Wifi Yazıcı, Alcatel GO 1 Cep Telefonu, Manyetik Eliptik Bisiklet, Kumtel Fırın ve Cam Set Üstü Ocak, Fakir Buharlı Temizleyici yer aldı. Peki bu ürünlerin fiyatları ne? İşte fiyat listesi...

Alcatel Go 1 Cep...