26 / 04 / 2024

2b arsa başvuru

2b arsa başvuru

2B arazileri başvuru süresi 3 ay uzatıldı. Defterdarlar Çalışma Toplantısı'nda konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 2B arazileri için başvuruların 28 Nisan 2014 tarihinde sona ereceğini açıkladı

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.

Ucuz arsaya rekor başvuru geldi! Dikkat! Son tarih 7 Kasım!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamında 10 Ekim tarihinde başvuruları başlatılan arsa ve iş yerlerine yoğun talep geldiği belirtildi. Açıklanan rakamlara göre, arsa için 464 bin, iş yeri için ise 41 bin başvuru yapıldı. 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasında arsalara 67 bin, iş yerlerine 20 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyası çerçevesinde son dakika gelişmelerini paylaştı ve "Arsa için başvuran vatandaşımızın sayısı 67 bine, ilk iş yeri için başvuru sayısı da 20 bine ulaştı." açıklamasında bulundu.

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ arsa başvuruları başladı mı? Şimdi bakın 1.604 TL taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

TOKİ arsa satışında başvuru tarihleri için geri sayım başladı. TOKİ arsa başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklandı. Peki TOKİ arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa 2022 başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

2b arsa başvuru Haberi

2b arsa başvuru

2B arazileri başvuru süresi hakkında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Defterdarlar Çalışma Toplantısı'nın açılışında bilgi verdi. Şimşek, son başvuru tarihinin 28 Nisan 2014 olarak belirlendiğini ifade etti. 


2012 yılında çıkarılan 2B yasası ile 390 bin kişiye tebligat gönderildi. Şimşek; başvuruda bulunanlardan 530 bin 831'i değerlendirilebilir durumda. 392 bin 119 kişiye de satış gerçekleştirildi, dedi. 


2B arazileri kapsamında 600 bin 643 taşınmaz ve 816 bin 361 kişi kullanıcı durumda. Bunlardan yaklaşık yüzde 77.1'i yan, 629 bin 356 kişi başvuruda bulundu. Ancak 98 bin 525 kişinin talebi kabul edilmedi. 


Kübra...