28 / 03 / 2024

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu mu

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu mu

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Gülçin Burunca tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Elif Yalçın tarafından kuruldu.

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu mu Haberi

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu mu

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Gülçin Burunca tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.


2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;a)   Yurtiçi ve yurt dışında, elektrik üretim santralleri, yüksek ve orta gerilim trafo merkezleri, enerji iletim ve dağıtım hatları, otoban, yol ve kavşak aydınlatmaları, orta ve büyük ölçekli yeraltı ve havai hat şehir elektrik dağıtım şebekeleri, fabrika ve alış veriş merkezleri ve endüstriyel tesis inşaatları elektrik ve mekanik iç tesisat projelerinde, etüt, proje, mimarlık, mühendislik, fizibilite etütleri, kontrolörlük, danışmanlık, temsilcilik, proje yönetimi, kısmen veya anahtar teslimi olarak her ölçüde tesis ve inşaat işleri için yüklenici hizmetleri vermek ve işletme ve bakim faaliyetlerinde bulunmak, b)   Yurt içinde ve yurt dışında...