28 / 03 / 2024

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kutanoğlu, Alev Kaygaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Haberi

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kutanoğlu, Alev Kaygaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca tasarım ve dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak...