25 / 04 / 2024

3. havalimanı arsa

3. havalimanı arsa

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

3. Havalimanı yatırımcı paratoneri oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’u dünyanın transit merkezi yapacak. Yerli yabancı birçok yatırımcı, 3. Havalimanı çevresinde arsa arayışına başladı.

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı!

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı. Projelerle değer kazanan ilk mevki ise Tavakadın olarak açıklandı. Mevcut durum itibari ile de ilk arsa fiyatlarında artış yaşanan nokta Tavakadın oldu.

3. havalimanı arsa fiyatlarını uçurdu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan 3. havalimanı projesinin ilk etabının 2018 yılında hizmete açılması hedefleniyor. Arnavutköy’de Tayakadın, Yeniköy, Durusu Gölü ve Karaburun mevkilerinde arsa fiyatları yüzde 30 ila 50 oranında arttı.

3. Havalimanı İstanbul'da arsa fiyatlarını arttırdı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımı olarak nitelendirilen 3. Havalimanında çalışmalar devam ediyor. Konum olarak İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje, stratejik lokasyonuyla ön plana çıkıyor.

3.havalimanı konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa yakasındaki konut projelerine 3. Havalimanı damga vurdu. Eyüp, Arnavutköy, Çatalca ve Başakşehir projeden en çok etkilenen semtler oldu...

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

3.havalimanı alanına 3 akaryakıt deposu kurulacak!

CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı (Cengiz - Mapa - Limak - Kolin - Kalyon Konsorsiyumu) tarafından, İstanbul Arnavutköy'e yapılacak olan 3.havalimanı projesi alanında geçici akaryakıt depolama tesisi kurulacak.

3.havalimanı inşaatı için itmeli damper geliştirildi!

3. havalimanından üst geçit facialarına da son verecek buluş çıktı. EMK Grup, killi ve zor arazide damperini açamayan kamyonlar için itmeli damper geliştirdi..

TMMOB: 3.havalimanı 70 metre kotunda olursa iniş kalkış yapılamaz!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu 3. havalimanı ile ilgili hazırladığı raporda, "İhalesi sonuçlanan havaalanının proje kotunun 105 metreden 70 metreye indirilmesi, bu havaalanının çalışamaz hale getirecektir." ifadelerine yer verdi...

3.havalimanının devreye girmesiyle İstanbul 120 milyon yolcu ağırlayacak!

2011'de Ortadoğu dünya uçuş ağının en önemli noktası olurken, başta Airbus olmak üzere çeşitli kuruluşların yaptığı pazar araştırmasına göre, 3.havalimanının devreye girmesiyle İstanbul'da toplam 120 milyon yolcu ağırlanacak...

Yüksek hızlı trenle Ankara 3. havalimanına bağlanacak!

Ulaştırma Bakanı Elvan, Ankara-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek yeni hızlı tren için hazır olduklarını açıkladı. Ankara’yı 3. havalimanına bağlayacak olan söz konusu proje 4.5 milyar dolara mal olacak.

3. havalimanı arsa Haberi

3. havalimanı arsa

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, Marmaray'ın iki kıtayı birleştirdiğini, metrobüsün de E-5 trafiğinde vatandaşların Beylikdüzü, Sefaköy, Avcılar, Florya gibi yerlere gitmesini kolay hale getirdiğini kaydederek, konut fiyatlarında önemli artışlar sağladığını aktardı. Marmaray ve metrobüs duraklarına yakın bölgelerdeki ev fiyatlarında yüzde 75'e varan artışlar yaşandı" diyen Durbakayım, bunun önemli bir oran olduğunu vurguladı. Kıtaları birbirine bağlayan ve boğazın incisi olacak 3'üncü Köprü ile İstanbul'a yapılacak 3'üncü Havalimanı'nın bölgeye getirdiği değer artışları hakkında bilgi veren Durbakayım, bu bölgede arsa fiyatlarının halkın tabiriyle "uçtuğunu" söyledi. Durbakayım, "3'üncü Köprü ve 3'üncü Havalimanı'nın inşaatına başlanması, bu bölgelerdeki arsa değerlerini şu an itibarıyla yüzde 300'e kadar artırmış durumda"...