18 / 04 / 2024

3. Havalimanı emlak fiyatlarını etkiledi

3. Havalimanı emlak fiyatlarını etkiledi

3. Havalimanı ile ilgili e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı. 3. Havalimanı'nın geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor.

3. Havalimanı açılışı ve 10 bin konut yatırımı Arnavutköy’ü nasıl etkileyecek?

Emlak Konut GYO’nun bugün THY iş birliğiyle en az 10 bin konutluk proje gerçekleştireceğini açıkladığı Arnavutköy, 3. Havalimanı’nın da Ekim’de açılacak olması ve Kanal İstanbul güzergahında olmasıyla önemli lokasyonlardan biri oldu.

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

3. havalimanına komşu 15 bin konut yolda! 

Emlak Konut GYO ile THY 3. havalimanı çalışanları ve İstanbulular için düğmeye bastı. Arnavutköy’e bağlı Dursunköy’de 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut yapılması planlanıyor. 

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

3. Havalimanı emlak fiyatlarını uçurdu!

3. Havalimanı ile ilgili e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı. 3. Havalimanı'nın geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor.

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. Havalimanı emlak fiyatlarını etkiledi Haberi

3. Havalimanı emlak fiyatlarını etkiledi

3. Havalimanı ile ilgili e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı. 3. Havalimanı'nın geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor. Bu güzergahta bulunan Çatalca'da emlak satış fiyatları son 1 yılda yaklaşık yüzde 76,46, Eyüp'te ise yüzde 29,81 arttı. Proje nedeniyle ortalama kira fiyatları Arnavutköy ve Çatalca'da 1.000 lirayı, Eyüpte 3.000 lirayı, Sarıyer'de ise 4.000 lirayı aştı. 


BirGün



Haber Millet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Borsa ve dolara değil, konuta yatırım yapan kazandı. İstanbul'da konutların ortalama metrekare fiyatı %12'lik artışla 3.575 liraya çıktı. Yüzde 33 artışla Başakşehir zirvede.


Emlak Endeksi, 2015 yılında İstanbul'da konutların en çok değerlendiği ilçeleri açıkladı. İşte ev sahiplerinin yüzünü güldüren o ilçeler: Geçtiğimiz yılın aynı döneminde İstanbul'da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3....