19 / 04 / 2024

3. Havalimanı eyüpe değer mi katıyor

3. Havalimanı eyüpe değer mi katıyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

Eyüplülere 3. havalimanında iş imkanı!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. Havalimanı Eyüplülere de iş imkanı sundu. Eyüplü 49 işsiz vatandaş, yeni Havalimanı’nda işe alındı.

3. havalimanının terminal binası için düğmeye basıldı!

Havalimanında inşaat çalışmaları hızla sürerken, yeni gelişmeler de peşpeşe geliyor. 3. Havalimanı'nda terminal binası için düğmeye basıldı.ÇED sürecinin başladığı İGA terminal binası yaklaşık 140 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

3. Havalimanı Eyüp'e değer katıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

3. havalimanı metro hattının detayları belli oldu!

İstanbul'da Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı arasındaki yeni metro hattı için ilk adım atıldı. Metro hattı Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'den geçecek.

3. Havalimanı’nın kum ihtiyacını karşılamak için 2 yeni kum ocağı kurulacak!

3. Havalimanı inşaatı için orman arazisine kum ocakları kurulacağı ortaya çıktı. İstanbul’da 3. Havalimanı’nın kum ihtiyacının karşılanması için Eyüp’te tamamı orman arazisi olan 2 kum ocağı kurulacak.

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

3. havalimanını sorumluluk sahibi hükümet gerçekleştirebilir!

EY Kamu-Özel Sektör Ana Ortağı Darrin Grimsey,"3. Havalimanı gibi bir projeyi ancak sorumluluk sahibi hükümet yatırımcılara garanti vererek gerçekleştirebilir." dedi.

3.havalimanı konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa yakasındaki konut projelerine 3. Havalimanı damga vurdu. Eyüp, Arnavutköy, Çatalca ve Başakşehir projeden en çok etkilenen semtler oldu...

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

3.havalimanı alanına 3 akaryakıt deposu kurulacak!

CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı (Cengiz - Mapa - Limak - Kolin - Kalyon Konsorsiyumu) tarafından, İstanbul Arnavutköy'e yapılacak olan 3.havalimanı projesi alanında geçici akaryakıt depolama tesisi kurulacak.

3.havalimanı inşaatı için itmeli damper geliştirildi!

3. havalimanından üst geçit facialarına da son verecek buluş çıktı. EMK Grup, killi ve zor arazide damperini açamayan kamyonlar için itmeli damper geliştirdi..

3. Havalimanı eyüpe değer mi katıyor Haberi

3. Havalimanı eyüpe değer mi katıyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgelerinde dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, " Ramazan birliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Eyüp Belediyesi olarak, bugünkü özel buluşmayla çevre köylerimizi, havalimanı çalışanlarıyla buluşturduk." dedi. 


Eyüp Belediyesi ve İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş'nin ev sahipliğinde İGA yönetim binasında düzenlenen iftar, üçüncü havalimanı çalışanlarıyla çevre köy halkını bir araya getirdi. 


Belediye Başkanı Aydın, dünyanın en büyük havaalanının şantiyesinde düzenlenen iftara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak, bu yıl ramazan konseptini paylaşmak üzerine kurduklarını ve bu paylaşımın içinde hüzünden sevince kadar her türlü duygunun yer aldığını ifade etti.


Bölgelerinde dünyanın en büyük havaalanının yapıldığına vurgu yapan Aydın, şunları kaydetti: 


"Ortaya bir değer konuyor. Bu değere göre umutlarımız, sevinçlerimiz, heyecanlarımız var. Ülkemize çok büyük bir değer katılmasının gururu var. Dolayısıyla bu...