29 / 03 / 2024

3. havalimanı ödül

3. havalimanı ödül

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'nın daha açılmadan uluslararası ödüller aldığını söyledi.

Ahmet Arslan: 3. havalimanı ödüle doymuyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan,"İstanbul Yeni Havalimanı terminal binası Berlin'de düzenlenen Dünya Mimarlık Festivali'nde 'Gelecek Projeler-Altyapı' kategorisinde ödül aldı." dedi.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Volkswagen Amarok 3.5 yıl aradan sonra geri döndü; Lansman fiyatı dikkat çekti

Volkswagen'in ilk olarak 2010 yılında satışa sunduğu Pick-Up sınıfındaki Amarok’un üretimini 2020 yılında sona ermişti. Fakat markadan beklenmedik bir hamle geldi ve Volkswagen Amarok 3.5 yıl aradan sonra geri döndü. Peki 2023 model Volkswagen Amarok ne kadar, kaç TL olacak?

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Milyonlarca emekli dikkat! Garanti BBVA’dan emeklilere 3 bin TL’ye varan ödül fırsatı!

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekli vatandaşlar 3 bin liraya varan ödül kazanma şansı yakalıyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Atatürk Havalimanı nasıl dönüştürülebilir?

ULI Türkiye tarafından düzenlenen ve konusunda uzman kişilerin katıldığı forumda, ‘Atatürk Havalimanı Nasıl Dönüştürülebilir?’ sorusu konuşuldu.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Sani Şener: Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok!

Atatürk Havalimanı'ndaki son röportajını veren TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok. Biz iş adamıyız, TAV bundan sonra da devam edecek" dedi...

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

3. havalimanı ödül Haberi

3. havalimanı ödül

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Yeni Havalimanı'nda 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma sürdürüldüğünü belirtti. Havalimanında 3 bine yakın ağır iş makinesinin çalıştığını söyleyen Arslan, mega projenin inşaatında yüzde 70'lik gerçekleşmeye ulaştıklarını ve bunun çok önemli bir oran olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, projenin birçok alanda dünya çapında ödüller aldığını da söyleyen Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı, daha yapımı devam ederken uluslararası ödüller aldı. Uçuş kontrol kulesiyle ilk uluslararası ödülünü alan projenin terminal binası da tasarımcılarına uluslararası ödül kazandırdı." diye konuştu.

Boğaziçi görünümlü duty-free alanı olacak


Arslan, milli projenin dünyanın her yerinde dikkati çekmesinin ve hak ettiği yeri bulmasının çok önemli olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Dünyanın en...