23 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...



International Airport Review Dergisi’nin okuyucularının oyları ile seçilen “Reader’s Choice 2019” ödüllerinde kısa bir süre önce açılışının birinci yılını bitiren İstanbul Havalimanı, rakiplerini geri de bırakarak “Airport of the Year” kategorisinde ödül kazandı.

İstanbul Havalimanı uluslararası birçok havalimanını geride bıraktı…

Heathrow, Changi, Copenhagen Vancouver, Sydney ve Hong Kong gibi uluslararası havalimanlarını geride bırakarak “Airport of the Year” ödülünün sahibi olan İstanbul Havalimanı, Türk havacılık sektörünün önemli kalemlerinden olduğunu ispatlamış oldu.

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

İGA Havalimanı İşletmesi CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nın kısa sürede zoru başardığını aktararak, “Ülkemize uluslararası anlamda bir ödül kazandırdığımız için mutluyuz. İstanbul Havalimanı benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimiyle ilk yılını geride bırakırken küresel bir hub olma ve Türkiye’yi havacılık sektöründe en üst lige taşıyarak, dünyaya örnek bir havalimanı işletme modeli sergileme hedefinde de çok önemli mesafeler katettik. Pek çok önemli havalimanını geride bırakarak almış olduğumuz ‘Airport of the Year’ ödülü İstanbul Havalimanı’nda işimizi ne denli doğru yaptığımızın da bir göstergesi. Ülkemiz için gurur vesilesi dünya içinse örnek olmanın bize yüklediği büyük sorumluluğun bilinciyle ilerleyen dönemlerde hedeflerimizi bir bir gerçekleştirerek ülkemize uluslararası daha pek çok ödülü getirmek istiyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön