29 / 03 / 2024

3. İstanbul Hasbahçe yüzde 10 indirim

3. İstanbul Hasbahçe yüzde 10 indirim

3. İstanbul Hasbahçe'de lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar... 

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Vestel'den 3’lü kampanya! Beyaz eşyada büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yerli ve milli marka Vestel'den kaçırılmayacak fırsat... Vestel; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya alışverişinde büyük indirim sunuyor. İşte Vestel'in kampanyalı ürünleri ve 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten bomba fırsat! 3'lü beyaz eşya setine dev indirim! 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik'ten kaçırılmayacak bir fırsat daha... Sevilen marka; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya setini müthiş bir indirimle satışa sundu. Peki, Arçelik Beyaz Eşya seti kaç TL?  İşte detaylar...

Mondial 3 tekerlekli elektrikli E-Mon Capri fiyatları ne kadar? İşte 2 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dinamik ve estetik dizayna sahip elektrikli E-Mon Capri aracın özellikleri ve fiyatına haberimizde yer verdik. İşte Mondial 3 tekerlekli elektrikli E-Mon Capri özellikleri ve fiyat listesi...

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alan sayısı 3 bin 534'e çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı çalışmalarla 2019 yılında 3 bin 186 olan korunan alan sayısı, bu senenin şubat ayı itibarıyla 3 bin 534'e çıktı.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e 3. mektup: Plan taslağını hemen geri çekmelisiniz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in geçtiğimiz günlerde 'Kültürpark'ın Anayasası'nı hazırladık' açıklamasını yapması sonrasında Kültürpark Platformu 3. kez Soyer'e ve Meclis üyelerine yönelik bir açık mektup yayınladı.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 

3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları!

Toplam 541 daireden meydana gelen ve 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı 3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları 841 bin liradan başlıyor...

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi!

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 541 adet konuta yer veriliyor.

3. İstanbul Hasbahçe fiyat!

3. İstanbul Hasbahçe fiyat bilgili haberimizde yer alıyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.

3. İstanbul Hasbahçe yüzde 10 indirim Haberi

3. İstanbul Hasbahçe yüzde 10 indirim

3. İstanbul  Hasbahçe Evleri projesinde yer alan sınırlı sayıdaki konutlar yüzde 10 indirim avantajı ve vade farksız 60 aya varan taksit seçenekleriyle satışa sunuldu.

Satış sürecinin devam ettiği 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.203 daire ve 202 ticari ünite bulunuyor.

3. İstanbul projesinde yer alan konutlar 2019 yılının 2. yarısında teslim edilecek. Projenin arsa alanı 112 bin metrekare.

Konumuyla dikkat çeken 3. İstanbul projesi; TEM'e 5 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika,  Metro Kent'e 2 dakika, FSM Köprüsü'ne 30 dakika mesafede bulunuyor.

Yüzde 80'lik kısmı peyzaja ayrılan projede;  Yüzme havuzu,  yürüyüş parkuru, basket sahaları, tenis kortları,  hobi atölyesi, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, lounge, playstation odası, bilardo ve masa tenisi odası, spa mevcut.

3. İstanbul adres: Hürriyet...