19 / 04 / 2024

3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Firma: Asaf İş Adi Ortaklığı

Proje: 3. İstanbul Hasbahçe

3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut.



Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle yükseliyor.

3. İstanbul projesinin 3. ve son etabı olan Hasbahçe'nin lansmanı bugün gerçekleştirildi. 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Hasbahçe'de 541 adet konut bulunuyor.  Projenin yüzde 51'lik kısmı ön talep döneminde satıldı.

7 blok halinde yükselen 3. İstanbul Hasbahçe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projedeki 40 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından meydana geliyor.

3. İstanbul Hasbahçe kapsamındaki konutların fiyatları 841 bin TL ila 1 milyon 441 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Projede, futbol sahası, fitness salonu, yürüyüş parkuru, bilardo, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, golf alanı, cafe, spa, yüzme havuzu, güvenlik, restoran, kapalı otopark, tenis kortu ve kameralı güvenlik hizmeti sunuluyor. 3. İstanbul Hasbahçe'nin teslimleri Haziran 2021'de yapılacak.

3. İstanbul Hasbahçe nerede? 
Proje, TEM'e 5 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika,FSM Köprüsü'ne 30 dakika,  Metro Kent'e 2 dakika mesafede yer alıyor.  

Web: http://www.ucuncuistanbul.com/

 


projeye sor



Geri Dön