24 / 04 / 2024

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Firma: Asaf İş Adi Ortaklığı

Proje: 3. İstanbul Hasbahçe

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 



3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa ediliyor.

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan 3. İstanbul projesinin 3. ve son etabı olan Hasbahçe satışa sunuldu.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 541 adet konuta yer veriliyor.

Yüzde 51'lik kısmı ön talep döneminda satılan Hasbahçe projesinin yüzde 51'lik kısmı ön talep döneminde satıldı.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Proje kapsamındaki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Projenin 40 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Başakşehir Hasbahçe'de en düşük konut bedeli 841 bin TL, en yüksek konut bedeli 1 milyon 441 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan konutların teslimleri Haziran 2021'de yapılacak.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe'de, yürüyüş parkuru, bilardo, çocuk oyun alanları, futbol sahası, fitness salonu, basketbol sahası, golf alanı, cafe, güvenlik, restoran, spa, yüzme havuzu, kapalı otopark, tenis kortu ve kameralı güvenlik hizmeti sunuluyor.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 
Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusuna,TEM'e 5 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika,FSM Köprüsü'ne 30 dakika,  Metro Kent'e 2 dakika mesafede yer alıyor.  

Web: http://www.ucuncuistanbul.com/
 


projeye sor



Geri Dön