19 / 04 / 2024

Başakşehir 3. İstanbul projesi Aralık'ta satışta!

Başakşehir 3. İstanbul projesi Aralık'ta satışta!

Asaf İş Adi Ortaklığı'nın Başakşehir 3. İstanbul projesi Aralık ayının başında satışa sunulacak. Projede ilk etapta 554 konut satışa çıkarılıyor...



Aralık başında satışları başlayacak olan 3. İstanbul projesi Fuzul Yapı, Seha Yapı, Adese ve Alzamil Group ortaklığında kurulan Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


120 bin metrekare alanda inşa edilen 3. İstanbul projesi 1.200 konut, 200 ticari ünite ve 80 ofisten meydana geliyor. 3. İstanbul'un ilk etabında 554 konut satışa sunuluyor. 3. İstanbul Rezidans kısmında 1+1 ve 2+1'ler, konut kısmında 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler yer alıyor.


10 binden fazla ön talep

Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olan 3. İstanbul projesi için 10 binden fazla ön talep geldi. 3. İstanbul projesinde talebin yüzde 30'u yabancı yatırımcıdan.


Asaf İş Adi Ortaklığı başka projeler de yapacak

3. İstanbul projesi için kurulan Asaf İş Adi Ortaklığı, proje tamamlandıktan sonra bitmeyecek. Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında başka projelere de imza atacak. 


Başakşehir'in en büyük yeşil alanına sahip olan 3. İstanbul projesinde yüzde 80 kısım yeşile ayrılıyor. 1.900 araçlık otopark alanının olacağı 3. İstanbul projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna, yüzme havuzu, alışveriş alanları, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Web: http://www.ucuncuistanbul.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Haber Dünya'da şöyle yer aldı


Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Başakşehir'in en büyük projesi 3. İstanbul projesinde satışlar aralağın ilk haftasında başlıyor. 1230 konut ve 200 ticari ünitenin yer aldığı 1.1 milyarlık proje ön talep döneminde 10 bin talep aldı. MÜSIAD Expo'da da yaklaşık 1.000 başvuru alan proje 4. CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı. Projeyle ilgili bilgi veren ASAF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal, toplam 10 bine yaklaşan başvuruların yoğunluğu nedeniyle 3. İstanbul'un satış ve hazırlık stratejüerinin ise revize edilmesine yol açtığını söyleyerek, "Bu yoğun ilgiye en iyi şekilde karşılık verebilmek üzere satış stratejisinde bazı geliştirmeler de yaptık. Satış ofisimizde en doğru ve en iyi şeküde hizmet verebilmek üzere özel bir düzenlemeye gittik. Ayrıca projemize gösterilen bu güzel teveccühe layığı ile karşüık verebilmek için, lansmana özel avantajlar sunan fiyat ve ödeme seçeneklerimizi geliştirerek, daha da cazip hale getirdik" açıklamasında bulundu. 


Etaplar halinde satışa çıkacaklarını belirten Akbal, "Aralığın ilk haftası satışa çıkacağız. İlk olarak ön talepte bulunan müşterilerimize öncelik sağlayacağız. Bu nedenle 26 Kasım'da bu müşterilerimizi satışı başlatacağız. Projenin ikinci etabının planlamasında da tarihi öne çekebilecek esnek ve efektif geliştirmeler gerçekleştirdik. Projenin tüm etaplarını ise 2019 yılının Şubat ayında tamamlamayı planlıyoruz" diye konuştu. 


45 ülkeden talep geldi 2+1 ve 5+1 dairelerin ağırlıkta olduğu projede ayrıca 1+1 ve 2+1 rezidans dairelerin de olduğunu belirten Akbal, projeye gösterilen ilginin ağırlıkla İstanbul'dan geldiğini kaydetti. "Bu nedenle gelen taleplerin yüzde 70'inden fazlasını oluşturan İstanbul'da, Başakşehir'in yanı sıra Bahçeşehir ve diğer çevre semtler olmak üzere çeşitli ilçelerden başvuruda bulunuldu" diyen Mahmut Akbal, "3. İstanbul'a gelen ön taleplerin yaklaşık yüzde 20'si, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki 70'e yakın ilden geldi. Projeye yönelik ön taleplerinin yüzde 10'a yakını, dünyanın çeşitli bölgelerindeki 45 farklı ülkeden geldi" dedi. 


Dünya


Geri Dön