27 / 04 / 2024

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!

Firma: Asaf İş Adi Ortaklığı

Proje: 3. İstanbul Hasbahçe

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 541 adet konuta yer veriliyor.



3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa ediliyor. 3. İstanbul Başakşehir projesinin üçüncü ve son etabı olan Hasbahçe satışa sunuldu.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplam 541 adet konuta yer verilen projenin yüzde 51'lik kısmı ön talep döneminde satıldı.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe etabı 7 blok şeklinde yükseliyor. Proje kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

3. İstanbul Hasbahçe'deki 40 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından meydana geliyor.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!
3. İstanbul Hasbahçe'de yer alan konutların fiyatları 841 bin TL ila 1 milyon 441 bin TL arasında değişiyor.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe'de, futbol sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, golf alanı, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, bilardo, cafe, spa, yüzme havuzu, güvenlik, tenis kortu ve kameralı güvenlik hizmeti sunuluyor. 

3. İstanbul Hasbahçe etabı, FSM Köprüsü'ne 30 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika, TEM'e 5 dakika, Metro Kent'e 2 dakika mesafede yükseliyor. Projenin teslimleri Haziran 2021'de yapılacak.

Web: http://www.ucuncuistanbul.com/

 


projeye sor



Geri Dön