20 / 04 / 2024

3 yılda 90 bin yataklı şehir hastaneleri geliyor

3 yılda 90 bin yataklı şehir hastaneleri geliyor

3 yıl içerisinde 90 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin devreye gireceğini dile getiren Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Eyüp Gümüş, Mersin'i haziranda, Adana'yı ve Yozgat'ı yıl sonunda, Ankara Bilkent'i 2017 Mayıs'ta açacaklarını söyledi.

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Borsaya yerli yatırımcı ilgisi patladı! 3 yılda 5,5 milyon kişi borsayla tanıştı, yatırımcı sayısı 10 milyona koşuyor!

Pandemi döneminde alternatif getiri arayışıyla birlikte borsaya artan ilgi sürüyor. Son 3 yılda 5,5 milyona yakın kişinin pay piyasasıyla tanıştığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde yatırımcı sayısının 10 milyonlara çıkması bekleniyor.

Yabancıya konut satışında zirve Alanya’nın! Konutların değeri 3 yılda yüzde 750 arttı!

Antalya’da yabancıya konut satışta Alanya zirveye oturdu. 2023 yılında sıfır 100 metrekare bir daire yaklaşık 5.000.000 lira ile 6.000.000 TL arasında satıldı. Böylece son 3 yıldaki değer artışı oranı yüzde 750 - 850 arasında değişiyor.

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden emeklilere 3 yılda bir verilen ek ödeme için start verdi. Emeklilerin yüzünü TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank güldürdü. Tüm detayları ile paylaşıldı.

Umudunu TOKİ'ye bağlayanlara kötü haber: Yüzde 90 zam bekleniyor

AK Parti hükümetinin “Yüzyılın projesi” olarak ifade ettiği sosyal konut projesinde, enflasyonla bağlantılı olarak konutlara 3 yılda yüzde 90 zam gelmesi bekleniyor.

Kimse evsiz kalmasın diye TOKİ 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son 3 yıl içinde toplamda 213 bin konut yaptı. Şuanda ise toplamda 775 şantiyede toplam 144 bin konut ile diğer donatıların inşaatına devam ediyor.

Redstone 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor!

Redstone, yenilikçi franchise sistemiyle büyümesinde hız kesmiyor. Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "40 şubeye ulaştık. 1 yıl içinde bu rakamı 100'e çıkarmak, 3.yıl içinde de pazar lideri olmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Özelleştirmelerden son 3 yılda 177.2 milyon dolar gelir elde edildi!

Özelleştirmelerden son 3 yılda 177.2 milyon dolar gelir elde edildiği belirtildi. Bu gelirin 141 milyon dolarlık kısmı gayrimenkul satışlarından meydana geldi.

3 yılda 90 bin yataklı şehir hastaneleri geliyor Haberi

3 yılda 90 bin yataklı şehir hastaneleri geliyor

Uluslararası ilaç şirketi Servier, Türkiye pazarına yönelik İrlanda ve Fransa'da üretilen ilaçların üretimini Türkiye'ye taşıma kararı aldı. Şirket, bu karar kapsamında Türkiye'de gelecek 18 ay içerisinde 21 milyon kutu ilaç üretecek.


Konuya İlişkin CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, vatandaşın sağlıkta en önem verdiği iki konudan birisinin ilaca erişim, diğerinin ise hastane ve doktorun bulunması olduğunu söyledi.


"Üç yılda 90 bin yatak kapasiteli şehir hastaneleri açılacak"


Türkiye'de gelecek 3 yıl içerisinde 90 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin devreye gireceğini dile getiren Gümüş, Mersin'i haziranda, Adana'yı ve Yozgat'ı yıl sonunda, Ankara Bilkent'i 2017 Mayıs'ta açacaklarını anlattı.


Gümüş, Sağlık Bakanlığı'nın TOKİ ile yaptığı toplamda 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin 2018'e kadar biteceğini belirterek, bu yıl 20...