19 / 04 / 2024

39 Burda AVM bitti mi

39 Burda AVM bitti mi

Esas Gayrimenkul projesi olan 39 Burda AVM projesi Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde inşa ediliyor. Projenim şimdiye kadar yüzde 60'ı tamamlandı.

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Alarko Alkent AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019!

01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019 en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Peki 01 Burda'da hangi mağazalar var? İşte 01 Burda AVM mağazalar tam liste 2019...

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste!

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste haberimizde yer alıyor. Hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırıma sahip.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

39 Burda AVM bitti mi Haberi

39 Burda AVM bitti mi

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 39 Burda AVM'nin yapı devam ediyor. Esas Gayrimenkul projesi olan 39 Burda AVM,Lüleburgaz İstasyon Caddesi üzerinde inşa ediliyor. AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 


AVM projeleri hakkında bilgi veren Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, "Gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'de, Esas Gayrimenkul olarak gerçekleştirdikleri projeler ve gelecek dönem hedeflerine yönelik çalışmalarımız var. MIPIM 2016'da tanıttığımız Türkiye'deki hedef projelerimizde geçen yıldan bugüne Lüleburgaz'da yer alan Esas Burda 39 AVM'nin %60'ını, Balıkesir'de yer alan Esas 10 Burda AVM'nin %30'unu, Adana'da yer alan Esas 01 Burda AVM projesinin ise %10'unu tamamlamış bulunuyoruz"...