28 / 03 / 2024

39. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL

39. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL

Yapı sektörü, 2016’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yapı Fuarları – Turkeybuild’de buluşuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı.

Lüleburgaz'a Esas 39 Burda AVM yapılıyor!

Esas Gayrimenkul, Lüleburgaz’ın yeni yaşam merkezi olarak konumlanan Esas 39 Burda AVM yatırımını hayata geçiriyor. Esas 39 Burda AVM’nin tanıtımı bugün saat 19.30’da Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul 39 milyon!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Altındağ, Çankaya, Etimesgut ve Yenimahalle'de yer alan 13 gayrimenkul 39 milyon 332 bin 315 TL bedelle satılıyor.

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Sakarya'daki 39 proje Eylül’de hizmete alınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle 16 ilçede devam eden proje çalışmalarını değerlendirdi. Toçoğlu Sakarya'daki 39 projenin Eylül'de hizmete alınacağını açıkladı...

39. Yapı Fuarı Turkeybuıld İstanbul'da büyük ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Cosentino ürünlerini 39. Yapı Fuarı’nda sergiledi!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında bulunan ve bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta tüm yapı sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Hekim Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

39. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL Haberi

39. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı… Yapı dünyası bu fuarlarda buluşuyor!


Rakamlarla Yapı Fuarları - Turkeybuild:

39 yıllık bir dünya markası

Yılda 180.000 ziyaretçi, 1.850 katılımcı firma

3 fuarda 21.875 ürün, 6.868 marka

Toplam 131.500 m2 kapalı ve açık fuar alanı


İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri’yle sektöre her yıl yeni pazarlar


YEM Fuarcılık tarafından 39 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild; yerli ve yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaların, sektör profesyonelleriyle 2016 yılında da buluşma noktası olacak. Yapı sektöründe en son yenilik, ürün ve hizmetlerin sergilendiği fuarlar, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleriyle sektöre yeni pazarlar, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunmaya devam edecek.


Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin ve yapı sektörünün odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve...