19 / 04 / 2024

3D Printshow

3D Printshow

New York'taki '' 3D Printshow '' fuarı, mimarlıktan heykele, modadan sanata, baskı alanında sınırlarını zorlayan 3 boyutlu tasarım ve teknolojilere ev sahipliği yaptı. Azzaro, Obama'nın ''Birliğin Durumu'' konuşmasının 3 boyutlu halini sergiledi

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

 Amiral gemisi Ryzen 7000X3D ne zaman çıkacak? 05 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçen ay AMD, AMD'nin 3D V-cache teknolojisi ile oluşturulmuş Ryzen 7000 işlemcilerinin X3D versiyonlarını ilan etti. Ayrıca AMD yeni işlemcilerinin fiyatlarını da açıkladı işte merakla beklenen detaylar...

 2023'ün olmazsa olmaz oyun teknolojisi olabilir! İşte çıkacağı tarih

AMD, 3D V-Cache teknolojisini Ryzen 7000 masaüstü işlemcilerine getiriyor. Amiral gemisi Ryzen 9 7950X3D çip, Intel'in Core i9-13900K işlemcisine karşı izlenmesi gereken çip olacak.

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

3D Printshow Haberi

3D Printshow


New York'taki ''3D Printshow'' fuarı, baskı teknolojilerinin sınırlarını zorlayan dünyanın önde gelen makine ve tasarımlarını bir araya getirdi. Fuardaki ilginç eserlerden birine imza atan Fransız katılımcı Azzaro, Obama'nın ''Birliğin Durumu'' konuşmasını 3 boyutlu olarak sergiledi.


Londra merkezli fuar, dünyanın çeşitli ülkelerinden mimarlık, mühendislik, tıp, heykel, sinema, müzik, moda ve endüstriyel tasarım alanında 3 boyutlu (3D) tasarım yapan belli başlı firma ve sanatçıları bir araya getirerek, New York'ta ilk defa gerçekleştirildi. 


''3D Printshow'' direktörü Kerry Hogarth, ''Soğuk hava ve kara rağmen insanlar teknolojiyi görmeye geldiler. İnsanlar teknolojinin kendi alanına etkisini, yenilikleri merak ettikleri için fuara yoğun ilgi gösterdiler'' dedi.


Moda tasarım dünyasından çok büyük bir kitlenin fuarı izlediğini bildiren Hogarth, daha öncekilerde olmadığı kadar, dünya genelinden bir çok 3D tasarımcısından New York'taki fuarın...