24 / 04 / 2024

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

BASF’nin ana sponsorluğunu üstlendiği, İMSAD ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleşen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2012’de “Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet” tartışıldı

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç, "Biz İMSAD olarak binalarda sağlanacak verimlilikle 12-15 milyar dolar bir tasarruf vadediyoruz. 2020 yılı için belirlediğimiz yüzde 20 daha az enerji hedefine ancak akılcı adımlarla ulaşabiliriz" dedi...

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 13 Kasım'da yapılacak!

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 13 Kasım günü Four Seansons Hotel'de Sürdürülebilirlik Küresel Rekabet konusuyla gerçekleştirilecek...

87 kattan oluşan binalar 1942'ye damga vurdu! 4 şehir nüfusu kadar olan binaların maliyeti 13 milyon dolar!

Dünyanın en yüksek binaları Amerika'da. Bunların en büyüğü ise 87 katlı büyüklüğündeki Volovrt olup 241 metre yükseklikte olup, 87 kattan oluşuyor. 4 şehir nüfusu kadar olan binalar 13 milyon dolara mal olmuş.

BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 21 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü.

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak... Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı... 

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Tiny House Alırken 4 Altın Kurala Dikkat! Yako Groups'tan öneriler!

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken 4 altın kuralı açıkladı. Depreme dayanıklı ve konforlu yaşam için önemli ipuçları! İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları 4 gün sonra bu seviyede olacak

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş bir tahmin geldi. Uzmanlar FED kararının piyasanın beklentisi doğrultusunda geldiğinden altında bir hareket olmadığını söyledi. Uzmanlar asıl 4 gün sonrasına vurgu yaptı. İşte tüm detaylar...

Gram altınına yatırım yapanların dikkatine: Uzmanlar 4 gün sonrası için tarih veriyor!

Uzmanlar, elinde gram altını olanların 4 gün sonra yaşayacağı değişim için tarih veriyor. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı 4 gün sonra belli olacak. Karar sonrası doların ne kadar olacağına yönelik tahminler gelmeye başladı. Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart ayındaki faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar öncesi bankadan açıklama geldi.  Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak.

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Haberi

4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

BASF, 2009’dan bu yana İMSAD ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “4.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2012”nin ana sponsoru oldu. 13 Kasım 2012’de İstanbul Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen zirvede “Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet” konusu ele alındı. İkinci kez, sıfır karbon bir etkinlik olarak düzenlenen organizasyonun açılış oturumunu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç gerçekleştirdi. BASF Yapı Kimyasalları Satış ve Pazarlama Direktörü Galip Sayıl, zirvenin “Sürdürülebilirlik ve Hedefler” konulu özel oturumuna konuşmacı olarak katılarak, BASF’nin sürdürülebilirliğe yönelik bakış açısını ve bu alanda yaptığı çalışmaları katılımcılara aktardı.

BASF, Türkiye’de inşaat sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan “4.Uluslararası İnşatta...