25 / 04 / 2024

46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri iletişim

46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri iletişim

46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri kapsamında yer alan 251-353 metrekare 4,5 oda 1 salon ev tiplerinin fiyatları 2 milyon 934 bin 660 TL'den başlıyor ve yükseliyor

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 4 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri iletişim Haberi

46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri iletişim

Bakırköy'e bağlı Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilen Bakırköy 46, Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 


46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri kapsamında 22 katlı 5 konut ve de 3 villa bulunuyor. 46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri kapsamında toplam 1277 konut yer alıyor. 


46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. 


46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri satılık daireleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 4.5+1 dublekslerden oluşuyor. 


46 Bakırköy Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

41 - 42 metrekare 1+0 ev tiplerinin fiyatları 367 bin 640 TL,

59-93 metrekare 1+1 ev tiplerinin fiyatları 533 bin 280 TL, 

97-164 metrekare 2+1 ev tiplerinin fiyatları 910 bin 10 TL,

162-236 metrekare 3+1 ev tiplerinin fiyatları 1 milyon 477 bin 630 TL,

231-249 metrekare 4+1 ev tiplerinin...