29 / 03 / 2024

5. Levent iletim sistemi dönüştürülecek

5. Levent iletim sistemi dönüştürülecek

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

5. Levent'te iletim sistemini Torunlar dönüştürüyor!

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

5. Levent elektrik iletim sistemi projesi 6 ayda tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

5. Levent’te elektrik hatları yerin altına indi!

Torunlar GYO, 5. Levent projesinde tüm elektrik hattını yerin altına alıyor. İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşümü olarak tanımlanan çalışma için 80 milyonlira harcanacak

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

5.Levent'te metrekaresi 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Torunlar GYO ve Kiptaş ortaklığıyla İstanbul Alibeyköy'de yükselen 5. Levent projesi 1 milyon 800 TL yatırım bedeline sahip. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Alibeyköy 5.Levent'te daire teslimleri 2017'de!

Teslimleri 2017 yılında yapılacak olan 5.Levent projesi; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje 516 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Torunlar GYO 5.Levent'te metrekare fiyatı 5 bin 500 TL!

İstanbul Alibeyköy'de Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent Rezidans projesinde daire teslimler 2017'de yapılacak. Projede 1+1'den 4+1'e kadar 50 farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Torunlar GYO 5.Levent'in metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL!

Alibeyköy'de Torunlar Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 5.Levent projesi 1 milyon 800 bin TL yatırım bedeliyle yükseliyor.Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Alibeyköy 5. Levent'te metrekaresi 5 bin 500 TL'ye satılık daireler!

Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Alibeyköy 5. Levent' te banka kredili ya da firma bünyesinde vadelendirmeyle ödemeler yapılıyor.

Torunlar GYO 5.Levent'te lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlarla!

Torunlar GYO tarafından dev ulaşım projelerinin merkezinde, 515.977 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen 5.Levent projesinde 1+1'den 4+1'e 50 farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Torunlar GYO 5. Levent daire teslimleri 2017'de!

1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükselen 5. Levent Rezidas projesinde fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 516 bin metrekare inşaat alanına sahip.

5. Levent Rezidans fiyat!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 5. Levent Rezidans fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri iletişim!

2 adet okul, 2 adet camisi bulunan proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

5. Levent iletim sistemi dönüştürülecek Haberi

5. Levent iletim sistemi dönüştürülecek

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek. Proje alanından geçen farklı büyüklüklerdeki 4 farklı yüksek gerilim hattının büyük bir bölümü yer altına alınırken, bir bölümünün de yeri değiştirilecek. 7 kilometrelik bir alanı kapsayan dönüşüm projesi için özel üretilen 55 bin metrelik kablo kullanılacak. 80 milyon TLlik ek yatırım ile hayata geçirilen proje, bugüne kadar tirilen en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi olacak. 


6 AYDA TAMAMLANACAK 

Projeyle ilgili bilgi veren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. 6 ay sonra istanbul daha güvenli bir şebekeye kavuşacak" dedi. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet...