25 / 04 / 2024

5 temmuz dolar

5 temmuz dolar

Türkiye'de 2021 yılının Aralık ayında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat sistemiyle yükseliş hızı biraz kesilse de 6 ay içinde yeniden 17 lira sınırını zorlayan dolarda 'ok yaydan çıktı' uyarısı geldi. Ekonomist Remzi Özdemir, doları bundan sonraki seyrini açıkladı.

Dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen Temmuz 2023'e ilişkin dış ticaret istatistiklerini yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Grundig VCR 6230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi

Son dönemin öne çıkan ev aletleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere ilgi gün geçtikçe artıyor. Peki Grundig VCR 6230 Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

EasyCep, yenilenmiş iPhone X modelleriyle bütçenizi şaşırtacak! İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

EasyCep, teknoloji dünyasının öncü markalarından biri olarak, yenilenmiş iPhone X modelleriyle kullanıcılara uygun fiyatlarla yüksek kaliteli cihazlar sunuyor. İşte EasyCep'in 5 Temmuz 2023 fiyat listesi ve detayları...

Altın fiyatları şiddetli bir dalgalandı! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 5 Temmuz 2023!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın üçüncü işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 5 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Dolarda fırtına koptu, hemen bakın! Dolar, euro, sterlin ne kadar? 5 Temmuz 2023 döviz kurlarını görenin aklı çıktı!

Bugün, 5 Temmuz 2023 tarihinde, döviz kurlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, "Bugün dolar kaç TL?" "Dolar/TL kuru şu an ne kadar?" "Euro ve sterlin kaç TL?" gibi soruların yanıtlarını merakla araştırdılar. İşte son dakika dolar, euro, sterlin kuru...

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 5 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları Temmuzda rekor seviyelere yükseldi. Hurda fiyatlarına dev zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

FTX`in avukatlarından 5 milyar dolar açıklaması!

Kripto para borsası FTX'in avukatları, şirketin nakit ve dijital olmak üzere 5 milyar doların üzerinde likit varlığının geri alındığını bildirdi.

Dolar yağmuru bu hafta başlıyor! Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatacak!

Suudi Arabistan Maliye Bakanı iki ülke arasında varılan mutabakata göre 'birkaç gün içinde' Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatıracaklarını aktardı. Dolar yağmuru bu hafta başlıyor...

Ülke şokta! 2,5 milyar dolar çalındı iddiası!

Irak resmi ajansı INA'ya göre, Genel Vergi Dairesine ait banka mevduatı olan 2,5 milyar doların, bir devlet bankasından çalındığı iddia edildi. İşte detaylar…

5 temmuz dolar Haberi

5 temmuz dolar

Ekonomide dengeleri alt üst eden dolar kuru, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kararı sonrası 17,35 liradan gerilediği 16,54 seviyesinden yeniden yükselişe geçti. 24 Hazirandaki karar sonrası biraz durulan dolar bugün yeniden hareketlendi ve 17 lirayı aştı.

5 Temmuz Cuma gününe 16,83 lira seviyesinden başlayan dolar kuru, öğleden sonra 15:00 sıralarında 17,01 TL’ye yükseldi. Euro ise 17,57 liradan başladığı güne gerileyerek devam etti ve 17,51 seviyesine geldi.

TÜİK'in dün açıkladığı Haziran ayı enflasyonuna göre; yılın ilk ilk 6 ayında enflasyon yüzde 4,95 olurken yıllık enflasyon rakamı yüzde 78,62'ye çıktı. Açıklanan verilere ne tepki vereceği merak edilen döviz kuru enflasyon rakamlarına tepkisiz kaldı. 

Sabah piyasada yatay seyirle başladıktan sonra yönünü yukarı çeviren dolar, yeniden 17,00 seviyesini aştı. Dolar şu sıralar yeniden 17 seviyesini bir tık altına inerek 16,96 liradan işlem görüyor.

Doların...