23 / 04 / 2024

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa'yı ise Nilüfer Belediyesi temsil etti. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu, fuarda stant açarak iki kent arasında turizm elçisi oldu.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

İstanbul'da havalimanlarında 85 milyondan fazla yolcu seyahat etti

İstanbul havalimanlarında bu senenin ocak-eylül döneminde 85 milyon 625 bin 428 kişinin seyahat ettiği bildirildi. Ayrıca yolcu sayısı yine geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 15,5 milyon arttı.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Türkiye - İran sınırında 5.3 büyüklüğünde deprem oldu! Deprem Van'da da hissedildi! 

İran'ın Hoy kentinde saat 14:47'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı. Deprem Van'da da hissedildi! İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

Milli Emlak o ilde 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 arsayı satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatı!

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye ve Bakacık Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı Haberi

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı



Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu, fuarda stant açarak iki kent arasında turizm elçisi oldu.


Nilüfer’in tanıtımı ve farklı kentlerle ilişkilerin geliştirilmesi için Van’da bu yıl beşincisi düzenlenen Van Seyahat ve Turizm Fuarı’na katılan Nilüfer Belediyesi’nin standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Van Ortadoğu Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği Nilüfer Belediyesi standını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Van Milletvekili Kemal Aktaş, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Bekir Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Celal Şen ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi ziyaret etti.


Katılımcılara, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu yetkilileri çalışmalar hakkında bilgi verdi....