25 / 04 / 2024

60 ay sıfır faiz konut projeleri

60 ay sıfır faiz konut projeleri

Emlak Konut GYO 'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında geri sayım başladı. 1 Şubat 2017’de başlayan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart Cuma günü sona erecek.

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te MS Mega tarafından inşa edilen Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Lensistanbul 60 ay sıfır faiz!

Kurtköy'de inşa edilen Lensistanbul 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. 1.162 daireden meydana gelen proje Lens Yapı imzası ile yükseliyor...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinat, 60 ay sıfır faiz!

Vaditepe Kiptaş Konutları için yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 583 bin TL'den başlıyor...

Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı! 

2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Gold Residence Masa Evleri'nde 60 ay sıfır faiz yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor.  İşte Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı...

Nidapark İstinye'de 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Tahincioğlu’nun hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı.

Pruva 34 Bakırköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Pruva 34 projesinde teslim için geri sayım başladı. Bakırköy Pruva 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. Pruva 34 Bakırköy'de daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.

Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Yeni Yapı İnşaat imzasıyla 30 bin 856 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor. 

Bizimtepe Aydos'da 60 ay sıfır faiz kampanyası!

HALK GYO ve VAKIF GYO ortaklığında hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesinde ev fiyatları 512 bin 500 TL'den başlıyor.  Sancaktepe Bizimtepe Aydos'da 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı.

AND Pastel'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

AND Pastel Evleri projesi İstanbul Kartal'da AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. 60 ay sıfır faiz imkanı bulunan projede KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi...

Referans Bahçeşehir'de 60 ay sıfır faiz taksit avantajı!

Referans Bahçeşehir'de 60 ay sıfır faiz taksitli ödeme avantajı sunuluyor. Kiler GYO projesi Referans Bahçeşehir'de fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor...

5.Levent Evleri'nde 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

5.Levent Evleri'nde 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası devam ediyor. 5.Levent fiyat listesi 687 bin TL'den başlıyor...

Venara Bağcılar 60 ay sıfır faiz avantajıyla!

Venara Bağcılar projesi Onur Market - İnaş Yapı ortaklığı ile İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Projede lansmana özel 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

60 ay sıfır faiz konut projeleri Haberi

60 ay sıfır faiz konut projeleri

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO 'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında geri sayım başladı. 


1 Şubat 2017’de başlayan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasına dahil olan konut projesinde metrekare fiyatları minimum 2 bin 700 liradan başlıyor. 


31 Mart Cuma günü sona erecek Emlak Konut Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanyasında 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0’ vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriliyor.


Emlak Konut'un başlattığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart 2017 tarihine kadar edecek.


 İşte dahil olan projeler;


Adım İstanbul,
Avangart İstanbul, 
Avrupa Konutları Başakşehir, 
Avrupark, 
Emlak Konut Başakşehir Evleri, 
Başkent Emlak Konutları,
Batışehir, 
Büyükyalı İstanbul, 
Ebruli Ispartakule, 
Esenler Emlak Konutları, 
Evora Denizli, 
Evvel İstanbul, 
Gebze Emlak Konutları 3.Etap, 
Göl Panoroma...