18 / 04 / 2024

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.



Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi Turyap, Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini aldı. 

Turyap, proje kapsamında avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulu sunuyor. Projede minimum peşinat, 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödemeler yapılabiliyor. Proje kapsamında kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor.

Toplam 21 blokta bin 201 daire ve 22 ticari alandan meydana gelen projede daire fiyatları 417 bin 500 ile 585 bin TL arasında değişiyor. Şehr-i Bağcılar'da 415 adet 3+1 daire satılıyor.

Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir, projeyi değerlendirdi. Özdemir, projede günlük ihtiyaca yönelik çevre ile entegre cadde üstü ticari üniteler; peyzaj, gölet ve çevre düzenlemeleri ile doğa içe iç içe; kapalı açık çok amaçlı sosyal ve sportif olanaklar; çocuk oyun alanları; komşularınızla zaman geçirebileceğiniz kamelyalar, seyir terasları, oturma alanları; yer altına alınmış 1.500 araç kapasiteli kapalı otopark bulunduğunu söyledi.

www.sehribagcilar.com


Geri Dön