26 / 04 / 2024

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.



Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş'ye ait olan Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini üstelendi. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuluyor.

Toplam 21 blokta 1201 daire ve 22 ticari alandan meydana gelen Şehr-i Bağcılar'da daire fiyatları 417 bin 500 TL ile 585 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında 415 adet 3+1 daire satışa çıkarıldı. 

Şehr-i Bağcılar projesi TEM, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu’na; metro, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma hatlarına ve Avrupa Yakası’nda havalimanı, otobüs terminaline yakın konumda bulunuyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir, projede bloklar arası 12 metreye varan ferah alanlar ve içe dönük yapı ve yerleşim konforu ile Bağcılar’ın Simge Projesi olarak gördüğünü söyledi.

 

www.sehribagcilar.com

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!


Geri Dön