25 / 04 / 2024

65 yaş aylığı zam

65 yaş aylığı zam

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına gelecek Ocak zammından sonra 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi ödemelerin de tutarlarında da artışa gidilecek. Peki şu an 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira? Acil bu rakamlara bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için son dakika müjdesi geldi! Bu rakamı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren asgari ücret ara zammıyla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de Temmuz zam geldi.  Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığında son durum ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika müjdesi! Rakamları duyan şok oldu! Hemen siz de bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen asgari ücret ara zammıyla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam geldi.  Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son durum ne oldu? İşte zamlı maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı  ne kadara yükseldi? İşte kalem kalem zamlı maaş tablosu...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığında son dakika! Temmuz'da kaç lira zam gelecek? Kim kaç TL maaş alacak?

'65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz'da zam gelecek mi?' sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına zam gelecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç lira olacak? Kim kaç lira maaş alacak?

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı için de Temmuz bekleyişi arttı. Devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlara zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı gelecek mi? İşte merak edilenler...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı müjdesi! Kimin maaşı kaç TL olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için de Temmuz zammı müjdesi geldi. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına kaç lira zam gelecek? İşte kalem kalem yeni zamlı maaşlar...

Maaşlara Temmuz zammı geliyor! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç lira olacak? İşte zamlı maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için Temmuz zammı sinyali geldi. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına ne kadar zam gelecek? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine Temmuz zammı geliyor! Kimin maaşı kaç lira olacak? İşte yeni maaşlar

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine Temmuz zammı geliyor. 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç lira olacak? İşte yeni maaşlarla ilgili merak edilen ayrıntılar... 

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı şartları değişti mi 2023? 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

65 yaş aylığı diğer adıyla yaşlılık maaşı alanlar araştırmalara başladı. 65 yaş aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı zam Haberi

65 yaş aylığı zam

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücrete yapılacak olan Ocak zammıyla ilgili olarak hükümetten gelen son dakika açıklamaları merak ediliyor ve araştırılıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun dikkate alınması durumunda asgari ücretin 7 bin 500 lia seviyelerinde olabileceğini hatta belki söz konusu bu rakamın da üzerine çıkabileceğini kaydetti.

Son dönemlerde gündemdeki konular arasında asgari ücret ve memur ile emekli zammı bulunuyor. Maaşlara yapılacak olan Ocak zammından sonra 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi ödemelerin de tutarları yükselecek.

Birçok yoksul vatandaş için devlet tarafından farklı bedellerde destek ödemesi yapılıyor. Konu ile ilgili verilen son dakika bilgisine göre binlerce kişi 65 yaş...