29 / 03 / 2024

71 Evler Mahallesi şehir hastanesi

71 Evler Mahallesi şehir hastanesi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bizim Evler 9, yakında satışta!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde inşa ettiği yeni projesi Bizim Evler 9 yakında satışa çıkıyor...

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçireceği en yeni projesi Bizim Evler 9 ön talep topluyor...

Gebze'de 71.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Gebze İlçesi Muallim K Mahallesi 420 ada 2 parselde bulunan 37 bin 752,09 metrekare yüzölçümlü arsayı 71 milyon 583 bin 946,50 TL 'ye satıyor.

Gebze'de 71.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallim K Mahallesi 420 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 71 milyon 583 bin 946 TL'ye satıyor...

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

71 Evler Mahallesi şehir hastanesi Haberi

71 Evler Mahallesi şehir hastanesi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde yapımı süren Şehir Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.


Şantiye yetkilileri ile birlikte 1081 yatak kapasitesi ile ülkemizin en büyük hastanelerinden birisi olacak olan Şehir Hastanesi’nin tüm alanını gezerek inceleyen Karacan, “Hükümetimizin şehrimize yapmış olduğu en büyük yatırımlardan birisi olan bu projenin ilk anından itibaren takipçisiyim. Burada bölgemiz ve şehrimiz açısından son derece önemli bir projenin bitimine az kaldı. Eskişehir’imize sağlık alanında büyük bir güç katacak.” şeklinde konuştu.


Yetkililerden betonarme inşaatının %85’i ve komple hastane inşaatının %25’inin bittiği bilgisini aldığını ifade eden Karacan, “var gücüyle çalışan, emek harcayan tüm işçi ve yöneticilerimize teşekkür ederim.” dedi.


Milli...