23 / 04 / 2024

A And A adres

A And A adres

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

TÜİK tarafından Türkiye'de 5 bin 126 çiftin 1 sene dolmadan boşandığı, en yaygın boşanma sebebinin de şiddetli geçimsizlik olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 94. sayısı yayınlandı. Peki Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Essam Abdelhafız tarafından kuruldu.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

A And A adres Haberi

A And A adres

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 210 bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ Her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla, seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusunda her türlü inşaat ve...