29 / 03 / 2024

A Y 1 İnşaat

A Y 1 İnşaat

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaç Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta kuruldu.

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklandı. Buna göre Merkez Bankasın faizleri yüzde 40'a yükseltti.

CarrefourSA’da Solo kağıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim!

CarrefourSA’da indirim fırtınası bugün son buluyor. Buna göre, Solo kâğıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim geldi. İşte CarrefourSA 15 Kasım 2023 fiyat listesi...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dev projeye başvuranlar hemen bakın....

Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO THY Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonucunu bekleyenler dikkat!

Yenişehir Evleri'nin kura çekiminin ne zaman yapılacağı projeye başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO THY Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonucunu bekleyenler hemen haberimize bakın....

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor! Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın!

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor... Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın...

Siemens’ten fırın almak isteyenlere müjde! iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim geldi!

Siemens’ten evine fırın almak isteyenlere müjde geldi. Siemens, düzenlediği kampanya kapsamında iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim yaptı.

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

A Y 1 İnşaat Haberi

A Y 1 İnşaat

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaç Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta kuruldu.


A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı vergi hukuku mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takdiyatların...