05 / 12 / 2025

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslı Gül Yönetim Kurulu Başkanlığı, Berna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

KRN Tasarım Yapı’nın konkordato talebi reddedildi!

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde 71709-5 sicil numarasıyla kayıtlı KRN Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat A.Ş. ve Bedri Kuştaş hakkında daha önce verilen geçici mühlet kaldırıldı.

Ermasa Mobilya ve Cap Tasarım’a 1 yıl kesin konkordato koruması!

İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ermasa Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş., Cap Tasarım Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verdi. 

Ermasa Mobilya ve CAP Tasarım Dekorasyon’a geçici konkordato koruması!

Ekonomik zorluk yaşayan ERMASA Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve CAP Tasarım Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslı Gül Yönetim Kurulu Başkanlığı, Berna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


AB Dekorasyon Tasarım Çiçekçilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak....